avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate adry-a

Activitate adry-a

Răspuns la discuția Haituire la telefon
Va multumesc pentru raspuns!
Cum as putea sa opresc o persoana sa ma haituiasca telefonic, persoana pe care am intalnit-o pe un site de socializare si careia i-am dat nr. meu de tel. Nu m-am intalnit cu acesta persoana, doar am avut cateva discutii, putine, la telefon. Imi cunoaste si adresa de Facebook. Nu pot sa imi schimb nr. de tel. si nici nu pot sa-l tin inchis (il folosesc si la firma). Suna la orice ora, insistenta, iar eu nu-i mai raspund sau ii inchid!? As putea sa fac o reclamatie la politie stiindu-i doar nr. de tel si cateva lucruri neverificate despre ea!?
Va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca pentru o familie din germania sa lucreze cineva din romania legal ca persoana fizica autorizata in meseria de ingrijitor curatenie? Multumesc!
Am nevoie urgent de un sfat. Sunt firma de recrutare nou infiintata si nu am decat un contract obtinut in valoare mica pe Romania. De curand am intrat in contact direct cu o persoana care duce persoane la domiciliul clientului pentru ingrijire batrani. Aceasta persoana vrea o colaboarea cu firma mea. Ce obtiuni am? Stiu ca teoretic se poate si angaja pe firma si detasa in germania, dar in ce conditii? Ce variante "ocolitoare" am? :)
Discuție Informare
Am inteles in ceea ce priveste munca in strainatate, dar in tara, este legal sa percepem comison unui viitor angajat pentru serviciile de mediere fara sa percepem bineinteles comision angajatorului (am fost atentionati ca nu e legal!)
Discuție Informare
Reprezint o firma de recrutare personal in tara si strainatate. Vreau sa stiu daca din punct de vedere juridic este legal sa percepem comsion si viitorului angajat in momentul in care prin serviciile noastre a obtinut un loc de munca!