avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate andreilixandru

Activitate andreilixandru

multumesc mult inca o data.cam ce salariu sa-i fac ca sa primeasca o indemnizatie mare tinand cont ca ultimul salariu timp de un an juma a fost de 1250lei BRUT plus bonuri(930lei Net)
cu scuzele de rigoare si multumesc de raspuns.faceam referire la faptul ca daca incepand cu data de 18.09 cand si-a dat demisia nu isi gaseste timp de o luna un alt loc si sta acasa dupa 30zile poate depunde dosarul de somaj? sau e musai sa se intemple ce mi-ati indicat dvs
la acest loc de munca ea a avut un salariu de 930lei plus bonuri.pe ce salariu ar trebui incadrata ptr o luna ca ajutorul de somaj sa fie mai mare tinand cont ca avem si 2 copii.daca nu gasim nicio varianta de a se angaja ptr o luna dupa 30 de zile de cand isi ia actele de la fostul loc de munca ar putea depune acte ptr somaj?
sotia mea a lucrat in confectii pana acum 2 zile cand angajatorul prin metode de limbaj verbal necorespunzator jignitor a determinat-o sa planga,sa se ridice de masa de lucru si sa decida sa incheie socotelile cu ei prin demisie.la firma aceasta a lucrat timp de 9 luni pe perioada determinata si 7 luni pana la data de ieri pe perioada nedeterminata in total 1 an si jumatate.poate beneficia de somaj si sa mearga sa-si depuna dosarul sau trebuie sa astepte o anumita perioada spre ex 30zile.inainte de a lucra la acestia a mai lucrat 4 ani la alta firma si apoi 5 ani in cresterea celor 2 copii(pre si post natal).cat este indemnjzatia de somaj la un salariu net de 930lei?
mi-am pus in vanzare apartamentul,am gasit clientii si dupa discutia avuta deoarece nu au toti banii acum am stabilit sa mi dea in 3 rate una la semnare ,inca una intermediara si finala.acestia dupa discutia cu notarul lor au spus sa facem contract de vanzare cumparare cu transfer de proprietate cu ipoteca mai ales ca imi dau 25000E din 53000e la prima transa.la ce ma expun semnand acest transfer de proprietate.pot sa le propun antecontract in 2 rate si la final la semnare a treia?doresc un sfat si avantaje si dezavantaje.
eu si sotia mea am divortat.ea a ramas cu fata al carui tata nu sunt biologic ci doar in suflet si acte iar eu cu baiatul semnand o tranzactie judiciara.insa ea a facut ca fata sa numai vrea la mine.in conditiile acestea nici eu nu vreau sa las baiatul sa mearga la ea ci doar sa ne vedem toti 4.tranzactia devine nula daca unul dintre parintii nu o respecta insufland ideea copilului de a numai veni la celalalt parinte.pot ataca paternitatea ptr fata dar ca aceasta sa ramana cu numele meu ca sa nu sufere mai mult?ce imi recomandati sa fac pentru a face ordine in lucruri
fata mea are 6 ani si 7 luni si este inscrisa in sectorul 6 unde mama ei are mutatie la scoala.as dori sa o mut in sectorul 3 acolo unde am eu domiciliul si unde ne-am dori sa o inscriem daca se poate.va rugam dati-ne un sfat sau macar unde sa ne adresam
va multumesc insa nu prea inteleg.intrebarea mea este urmatoarea: daca in cele 2 weekenduri in care ar trebui sa-i dau baiatul si apoi sa-l iau traumatizat de la ea(ex. la serbarea de la gradi de pe 7 pana sa soseasca dansa a fost totul ok dupa a fost de nerecunoscut fiind nevoit sa plec de la serbare cu el ca sa nu perturb manifestatia) nu il mai dau la ce ma expun tiind cont ca fata este pusa sa ma sune si sa-mi spuna ca nu vrea la mine.ii este indusa starea aceasta si nu face nimic sa-i arate copilului calea dreapta asta poate si ptr ca nu sunt tatal biologic dar totusi e copilul meu.exista posibilitatea sa solicit un nou proces de paternitate in care sa arat ca desi ea m-a dat in judecata in 2008 noi nu am fost impreuna in anii 2004-2005 cand s-a nascut fata dar ca fata sa ramana cu numele meu??
in data de 28 martie am divortat de sotia mea prin acord si am semnat o tranzactie prin care baiatul ramane la mine fata la ea.sentinta nu s-a redactat inca iar de circa o luna si ceva aceasta gaseste tertipuri si punand fata sa-mi spuna ca nu vrea la mine.dar cand vine vorba de weekendurile in care baiatu merge la ea eu nu fac asa.dar numai rezist sa accept sa vad cum fata este manipulata fiind mai maricica (6ani) si sa profite de baiat care are 4 ani.m-am hotarat sa numai las baiatul atat timp cat nu avem acelasi sanse.ma expun la ceva? este legal? ce sanse sunt ca daca ma da in judecata sa imi ia baiatul?
Find vorba de 2 localitati pot contest a in bucuresti? Ce sanse am de castig?

[Mesaj editat - In forum nu se stabilesc relatii profesionale]