.Litigiu de munca in instanta dar si penal
Tin sa va spun ca eu am obtinut aceste copii dupa CIM De la politie. Pentru ca au fost luate spre exeptizare grafologica. Deoarece toate contractele de munca au fost falsificate de angajator.. Mai precis acesta depunea la ITM contracte de munca cu fractii de ore lucrate de 2 sau 4 ore pe zii. In timp ce noi angajatii nu stiam nimic. iar timpul de lucru era de 10-12 ore pe zii
Astazi am fost la politie si dumnelor abia mi-au dat o copie xerox dupa Contractul Individual de Munca.pentru al duce instantei civile in proces recuperare drepturi banesti
TOTODATA AM AFLAT CA NICI LA POLITIE NU SE MAI GASESTE ORIGINALUL Contractului de munca ...
Eu stiu bine ca era originalul la politie Politistul spune ca nu.. si ca sau facut expertize grafologice dupa copiile date de la Insp.Tetitorial de munca.
Ma indoiesc si cred ca politia face ceva dubios.. Cum sa fac expertize grafologice dupa copii xerox ? Sau poate intentionat le-a facut pierdute ?
Mai ales ca in acel dosar penal exista documentatia de expertiza tehnico-stiintifica... In care sta scris ca semnaturile de la rubrica angajat nu aprtin salariatilor.
A facut acest politist vre-o smecherie ? Unde sa fie Actele originale ? De acest dosar sau ocupat mai multi politisti de la mai multe sectii dar si un parchete de sector ,Parchetul de pe linga tr.Bucuresti..
Cum po fii furate acte dosare penale.. Si ar mai fii ceva Politistul o tergiverseza de vre- doi ani cu acest caz
Incercati pe viitor sa nu platiti in avans bunurile comandate prin internet de la persoane necunoscute, folositi un serviciu de curier cu plata ramburs ce permite deschiderea coletului la primire si platiti pentru marfa numai dupa ce va asigurati ca ati primit ce ati comandat, trebuie sa cunoasteti riscurile la care sunteti expus atunci cand obisnuiti sa faceti cumparaturi online de pe aceste situri si este bine sa va luati toate masurile de precautie necesare, odata inselat greu sa mai recuperati prejudiciul, asta este adevarul, din pacate.