buna ziua
doresc sa cumpar un apartament prin imprumut bancar.
proprietarul are un act de donatie.
donatia e facuta catre el,de catre mama lui si sora lui
cadastrul am inteles ca tot pe numele lui este.inca nu am vazut.
extrasul de asemeni.
actul de donatie e facut in mai 2015.
in el ,este mentionat la inceput,ca formulare :,, patru descendenti,,
intrebare:
pot cumpara acest apartament,avind la baza actul de donatie?
poate fi atacat acest act de donatie,dupa cumpararea apartamentului?
n as dorii neplaceri,cred ca si banca are ceva de spus..
buna ziua
va rog frumos un sfat.
sint farmacista la o soc privata.in luna mai patroni au vindut licenta.
la acelasi punct de lucru,in aceeasi locatie va functiona tot o farmacie,cu alta denumire(este necesar iesirea autorizatiei),cu aceeasi patroni,cu acelasi colectiv,
intrebarea mea este:
cum figurez eu ca pontaj,vechime?
mentionez:
am cerut inform la contabilitate.nu mi s au dat
am cerut revisal pe vechea societate.nu mi s au dat
sintem trecuti in concediu fara salarii,e posibil asa ceva pe o perioada atit de lunga?
ultima gaselnita =ne cere sa facem cerere de concediu pe 2013
de o luna jumate nu avem nici o salarizare
de 3 zile sintem chemati ,,la smotru,,curatenie...etc..cica pentru ai da drumul la unitate,,ca sa facem bani,,
am fost tinuta si sint in continuare tinuta in neinformare de conducere
ce sa fac?sa cersesc la usa bisericii?
mi'as fi dat demisia,dar din simt etic nu am facut o
doresc sa fiu indrumata.multumesc
buna ziua
sint farmacista,din oct 2012la o farmacie ,,privata,,.pina in octombrie am fost asistenta de farmacie.patru ani din cinci, de facultate(am chitantele adnotate si cu numele societatii ca sponsor),am fost ,,stimulata,, (sa spunem )sa accept sponsorizarea scolarizarii,printr-un asa zis,,contract,,(de formare profesionala si incadrare cod....farmacista),unul vechi pe 2010,apoi al doilea mai nou,pe 2011.
obligatii:
angajatorul sa plateasca scolarizarea,si salariul aferent ,,cursantei,, pentru postul la momentul respectiv
incadrarea ,,cursantei,, la terminarea studiilor pe noul post,cu salarizarea si indatoririle aferente
angajata(cursant)
sa desfasoare activitatea profesionala potrivit incadrarii
sa participe si sa absolve cursurile pentru a fi incadrat in noul post si sa presteze 3 ani dupa absolvire munca in folosul si beneficiul angajatorului.cum ma apar:
trebuie sa stau 3ani?cu salariul si conditiile care le vreasi le-a vrut angajatorul?dupa 3 ani trebuie sa restitui banii conform sponsorizarii a 4 ani de facultate,din 5?
daca angajatorul plateste variabil ,a platit si innainte de absolvire,dupa bunul plac(rea vointa,intirzieri de peste 2 sapt,salariul minim,cum sa supravietuiesti?
daca orele de munca depasesc 40,saptamanal,legal(ture de noapte 12 h,ture zi 12h,farmacie non stop,ori 2sapt continuu a 7h inclusiv week end),innebunesti?
daca gasesc in alta locatie angajarea in conditii umane,pot si cum,sa-l las cu ochii in soare?prin demisie?cum ramane cu cei 3 ani,dar cu banii pe sponsorizare?
in eventualitatea demisiei,cum ma pot apara de limbajul vulgar,violent,amenintari si injurii care-mi pot fi adresate?
contractul,,de formare,, este inregistrat la itm?
daca managementul este defectuos,lipsa corespunzatoare de medicamente uzuale imi lezeaza demnitatea si etica fata de pacienti.deci....cum ma apar profesional?
buna ziua
sint farmacista,din oct 2012la o farmacie ,,privata,,.pina in octombrie am fost asistenta de farmacie.patru ani din cinci, de facultate(am chitantele adnotate si cu numele societatii ca sponsor),am fost ,,stimulata,, (sa spunem )sa accept sponsorizarea scolarizarii,printr-un asa zis,,contract,,(de formare profesionala si incadrare cod....farmacista),unul vechi pe 2010,apoi al doilea mai nou,pe 2011.
obligatii:
angajatorul sa plateasca scolarizarea,si salariul aferent ,,cursantei,, pentru postul la momentul respectiv
incadrarea ,,cursantei,, la terminarea studiilor pe noul post,cu salarizarea si indatoririle aferente
angajata(cursant)
sa desfasoare activitatea profesionala potrivit incadrarii
sa participe si sa absolve cursurile pentru a fi incadrat in noul post si sa presteze 3 ani dupa absolvire munca in folosul si beneficiul angajatorului.cum ma apar:
trebuie sa stau 3ani?cu salariul si conditiile care le vreasi le-a vrut angajatorul?dupa 3 ani trebuie sa restitui banii conform sponsorizarii a 4 ani de facultate,din 5?
daca angajatorul plateste variabil ,a platit si innainte de absolvire,dupa bunul plac(rea vointa,intirzieri de peste 2 sapt,salariul minim,cum sa supravietuiesti?
daca orele de munca depasesc 40,saptamanal,legal(ture de noapte 12 h,ture zi 12h,farmacie non stop,ori 2sapt continuu a 7h inclusiv week end),innebunesti?
daca gasesc in alta locatie angajarea in conditii umane,pot si cum,sa-l las cu ochii in soare?prin demisie?cum ramane cu cei 3 ani,dar cu banii pe sponsorizare?
in eventualitatea demisiei,cum ma pot apara de limbajul vulgar,violent,amenintari si injurii care-mi pot fi adresate?
contractul,,de formare,, este inregistrat la itm?
daca managementul este defectuos,lipsa corespunzatoare de medicamente uzuale imi lezeaza demnitatea si etica fata de pacienti.deci....cum ma apar profesional?
buna ziua
sint farmacista.am terminat in octombrie 2012.lucrez la o farmacie ,,privata,,
as dori sa stiu :
care este salariul unei farmaciste(net,brut),salariul minim pe cartea de munca
de ce sint obligata(fortata) sa am salariul minim pe cartea de munca
exista termenul de salariu variabil?(adica zimbesti mai mult la patron si poti fi platit mai bine!!!!!!!!!!!!!
daca in data de 15 nu primesc salariu pe luna trecuta,se intirzie cu cite 2,3 saptamani fara a anunta,fara a cere scuze,ca salariata cum ma apar????
buna ziua
sint farmacista ,absolventa din oct 2012.am fost ,,agatata,, din anul al ii lea de facultate cu un asa zis contract de ,,formare profesionala,,de catre patronii de unde lucrez deja de peste zece ani.
contractul,formulat in modalitate dupa noul cod al muncii,ca si cel vechi instituie :
obligatia angajatorului de a plati ,,cursantei,,(fara a se mentiona sumele),ptr facultate,obligatia de a-i plati angajatei darile,...si de a o incadra la terminare cu noua functie
obligatia cursantei este de a termina si de a ramane pe noul post 3 ani,a lucra in favoarea angajatorului
problema este
angajatorul incadreaza cu un salariu brut si net fff mic
solicita angajata la munca ,,peste 40 ore saptamanal,, la munca de noapte
lipsa zilelor libere,chiar si cele stabilite prin lege,a repaosului saptamanal,a concediului (pe anul 2012 nu s-a luat nici acum),nu motiveaza angajata sub nici o forma
angajata doreste sa-si dea demisia sa poata lucra in conditii umane.
cite ore de noapte intr-o luna trebuie sa fac!!??sint asistenta de farmacie,termin anul acesta si facultatea de farmacie.am fost ,,obligata,, de sefi la un program de 12/24/48...adica 12 ore ziua,apoi 12 ore noaptea,abia imi revindupa o zi de somn si alta in care sint dezorientata,apoi iar 12 ore de zi si tot asa.mi se reproseaza ca am semnat ,,voit,,ca sa nu spunem ,,fortat,, asa zisul contract ,,de formare profesionala,, cu obligativitatea efectuarii,,tuturor cerintelor,, ca de,,mi se plateste facultatea,,.care este salariul care ar trebui sa-l am pe cartea de munca??!!nu ar fi normal sa am un fluturas !!!multumesc