Este a doua oara cand sustin acest examen si am facut la primul examen contestatie si atunci am luat nota mai mica decat cea initiala si a doua oara nu am mai facut deoarece am vazut ca nu rezolv nimic.Numai ca in In urma examenelor pe care le-am sustinut am facut niste comentarii in legatura cu faptul ca nu e corect ce se intampla si ca cineva trebuie sa plateasca pentru suferinta unui om,comentarii care au ajuns la urechile sefului si am fost amenintata citez';tine-ti odata gura..., mergi si fa-ti control pshiatric.Imi este teama ca imi voi pierde locul de munca ca am avut curaj sa spun numai ca nu este corect sa se angajeze cineva pe pile, si de aceea am apelat din nou la ajutorul Dvs fiindu-mi teama sa ma adresez altor sfi superiori sefului meu pentru ca va cuvantul meu ipotriva cuvantului lui.
Va scriu din nou despre o problema pe care am intampinat-o la locul de munca si despre care v-am mai scris, in legatura cu sustinerea unui examen de ocupare a unui post de instructor de educatie,la data aceea vacant,am sustinut examenul pe care l-am si promovat,numai ca postul era deja"ocupat" de o persoana agreata de seful de centru, care si-a depus dosarul de inscriere la concurs ulterior datei limita de depunere a dosarului de inscriere ,avand si subiectele si obtinand bineinteles punctaj maxim atat la proba scrisa cat si la cea orala desi bibliografia este destul de mare.Supararea mea este legata de faptul ca am fost notata cu o nota mai mica decat trebuia tocmai pentru a favoriza astfel persoana care a ocupat deja postul.As dori sa ma sfatuiti ce as putea sa fac in astfel de situatie ,sa raspunda cineva pentru toate neregulile care se intampla intr-o institutie de stat unde toti angajatii au drepturi egale fara sa fiu persecutata sau concediata pentru ca am curaj sa infrunt seful caruia nu-i pasa de angajati, ci numai de postul pe care il ocupa.Dupa aflarea rezultatelor i-am spus sefului ca nu este corect ce intampla el motivand atunci ca mai presus de orice este interesul institutiei si ca eu trebuie sa raman pe functia pe care o ocup, de infirmiera desi am studii superioare .
Va scriu din nou cu speranta ca de aceasta data voi primi un raspuns de la dvs in legatura cu urmatoarea situatie.M am angajat in cadrul dgaspc in urma cu aproximativ un an negasind un loc de munca,in functia de infirmier sperand ca la un moment dat ca voi reusi sa trec pe postul de instructor de educatie care era vacant.in urma cu ceva timp s a scos postul de IE la concurs dar din pacate ,din anumite motive eu nu am reusit sa il promovez.Urmeaza sa se organizeze din nou concurs pentru postul respectiv dar daca nu se vrea ca eu sa fiu pe postul respectiv,nu o sa fiu chiar daca am studii superioare si poate as merita un post mai bun.Cui ma pot adresa cu exceptia sefului de centru bineinteles si cum pot obtine o avansare sau o transformare de post conform studiilor care nu sunt totusi in domeniu.
Multumesc!
In urma cu o luna am fost implicata intrun accident de circulatie mai precis am zgariat usor o masina incercand sa ies cu spatele de unde parcasem masina.impreuna cu persoana careia i am lovit masina am mers la politie ,de la politie mi s a spus ca,daca nu reusim sa ne intelegem pe cale amiabila vor fi obligati sa amendeze persoana care a provocat accidentul.fiind doar o simpla zgarietura persoana cu masina lovita nu a dorit sa mearga la o firma de asigurari sa se constate paguba si sa facem copii de pe asgurarea mea sa si repare masina.Eu totusi i am lasat nr meu de telefon spunandu i ca sunt dispusa sa merg cat mai repede sa i dau asigurarea mea.Nu am fost contactata deloc timp de o luna apoi ne am intalnit locuind in ac localitatesi mi a cerut sa i dau bani pt reparatia masinii.Va rog sa ma sfatiuti ce sa fac in ac.situatie ?Poate merge acum dupa o luna sa mi faca vre o reclamatie la politie spunand ca nu am reusit sa ne intelegem pe cale amiabila?E posibil sa mi se dea acum amenda de la politie eu refuzand categoric sa dau bani pt reparatia masinii dupa atata timp.
In data de 29,03.2012 instanta a fixat termen pentru solutionarea cererii administratorului judiciar de ridicare a dreptului de administrare a debitoarei, in cat timp se poate accesa fondul de garantare pentru plata salariilor?
Eu stiu ca are la administratia finantelor publice inseamna ca este de alta natura si nu stiu eu exact despre ce este vorba,in acest caz voi intampina dificultati in a obtine acea adeverinta?
Am nevoie de la fisc de adeverinta de la fisc din care sa reiasa ca nu am nici un venit necesara pt somaj.O voi putea obtine daca sotul meu are o amenda de circulatie neplatita sau nu are nicio legatura?
Tocmai am gasit informatii de la administratorul judiciar si am aflat ca mi se incheie CM cu data de 02.04.2012 acum va intreb cam in cat timp voi obtine drepturile banesti care mi se cuvin in situatia data?
Eu nu doresc sa mi se incheie CM cu acordul partilor ci sa fiu data in somaj,deci trebuie sa fiu conactata de administratorul judiciar? si pana atunci sa astept?Nu risc nimic,adica cu cat trece timpul de cand nu mai lucrez efectiv sa nu ma afecteze in vreun fel si sa mi se spuna ca nu voi mai beneficia de somaj din cine stie ce motive?