avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate toto_m

Activitate toto_m

Răspuns la discuția Este corecta taxa de timbru?
Buna ziua,

Multumesc pentru raspunsuri. Avocatul angajat de noi a cerut 4000 euro conform antecontractului pentru ca initial domnii au venit la notar semnand ca ne vor inapoia avansul de 2000 euro apoi telefonic ne-au spus ca nu ne vor da niciun ban si ne-au vorbit foarte urat. Acum daca astea sunt taxele...trebuie sa ne conformam-dar mi se par exagerate......insa daca nu vor sa ne inapoieze 2000 euro de unde sa ne dea inapoi si cheltuielile de judecata?
Buna ziua,
Taxa de timbru pentru a recupera avansul de 2000 de euro dat pentru achizitionarea unui apartament ( proprietarii nu ne-au mai vandut apartamentul si i-am dat in judecata pentru recuperarea avansului-in antecontract este specificat ca ar trebui sa primim dublul avansului) este de 8000 roni. Nu este taxa prea mare? Am facut o cerere de reexaminare si raspunsul a fost - "respinge cererea de reexaminare ca incheiere neintemeiata. irevocabila" Asa de mari sunt taxele? Este corecta suma?
Multumesc.
Răspuns la discuția drepturile cumparatorului
multumesc foarte mult pentru raspuns
o seara placuta
Buna ziua,

Ma confrut cu o problema si nu stiu ce sa fac, deci am nevoie de ajutorul vostru.
Am dus pt a patra oara masina in service pt ca ploua in ea si specialistii constata ca presuletele se uda dar nu se probeaza ca ploua. Masina este noua si a fost cumparata in dec 2007(garantie 4 ani). Sunt indreptatita sa cer inlocuirea masinii sau contravaloarea ei?
Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc foarte mult.
Buna seara,

Va rog sa imi spuneti si mie de cate zile libere beneficiez pentru nunta mea.

Va multumesc
Buna ziua,
am o persoana care vrea sa-i virez contributiile la sanatate la opsnaj.
Aveti idee se vireaza separat la opsanj sau nu?
Daca da care este contul casei se asigurari opsnaj ca n-am gasit nicaieri.
Multumesc.
Discuție carnet de munca
Buna ziua,
Lucrez de 1 an si 2 luni si nu am inca carnet de munca.Intrebarea mea este : angajatorul are obligatia sa imi faca? Si spre exemplu daca plec in urmatoarele zile, imi dau demisia pot cere la plecare sa imi faca acest carnet ?