avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate andreeastancu

Activitate andreeastancu

Bună seara!am cumpărat un teren în anul 2018 în comuna Bradu jud Argeș pe care am și construit o casa.. Problema este cu acest teren ca a trebuit de bun simt sa ma retrag din drum cu 1m si 73 pentru a putea trece mașina respectiv vecinii altfel nu aveau acces cu mașina...iar în partea dreapta a terenului ma-m băgat în terenul primăriei pentru a putea avea poarta dubla respectiv acces cu mașina la mine în curte..acum va trebui actualizat terenul.. Primăria nu ma despăgubit cu terenul pierdut la drum întrebarea este cu cine trebuie sa discut despre aceasta situație și ce drepturi am în caz ca primăria nu îmi va da ce am pierdut la drum în partea dreapta pentru a avea acces la mine în curte... În caz contrar primăria este obligata sa ma despagubeasca? Mulțumesc
buna ziua...am preluat o firma cu datorii cum o pot baga in insolventa de plata?unde trebuie sa ma adresez?va multumesc
Răspuns la discuția Hotarare DIVORT
si dupa ce trece 30de zile ce trebuie sa fac?va multumesc
Discuție Hotarare DIVORT
buna ziua...am divortat pe 22iulie si abia acum am primit hotararea de divort cu termen de recurs de 30zile ceea ce inteleg k nu este cea definitiva...problema mea este ca sunt insarcinata in 7luni si nu pot astepta atat timp dupa cea definitiva...va rog sa ma ajutati cu un raspuns nu imi doresc sa nasc copilul cu numele avut in timpul casatoriei cu celalalt sot...as dori sa primesc hotararea definitiva mai repede se poate?va multumesc
Răspuns la discuția divort partaj
posibilitate de intelegere asupra imobilului nu exista....expertiza tehnica imobiliara evalueaza garsoniera la pretul pietei?va multumesc din suflet
Discuție divort partaj
buna ziua...sunt casatorita de 25ani am 3 copii majori doresc sa dau divort ca bun comun avem o garsoniera evaluata de noi la suma de 26.000euro...as dori sa stiu cum se procedeaza cu garsoniera va fi evaluata la o suma de tribunal?dak as putea sa-l despagubesc suma este hotarata de tribunal?mentionez ca vreau divort partaj....
Discuție mostenire
buna ziua..suntem 3frati...parinti ambii decedati...avem ca mostenire un apartament si o casa la tara...nu avem posibilitatea sa ne despagubim unul pe celalalt cam ce ar trebui sa facem ce solutii sunt?va multumesc
Răspuns la discuția divort-partaj
copii nu au nici o parte la aceasta garsoniera?copii raman cu mine mama..si nu prea e corect sa se imparta la jumatate....va multumesc
Discuție divort-partaj
buna ziua...sunt casatorita de 22ani am 3copiicu varsta peste 18ani si vreau sa divortez,mentionez k avem o garsoniera impreuna...as dori sa stiu cum se imparte aceasta garsoniera...va rog sa imi raspundeti...va multumesc
buna ziua...am bagat dosarul de divort si nu m-am putut prezenta,mentionez k nu sa prezentat nici unul dintre noi....mi-a fost dat numai un termen...as dori sa stiu acum ce fac?trebuie sa mai fac odata dosarul?