avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian_MM

Activitate Lucian_MM

Aici puteți reclama către facebook problema pe care o aveți. [ link extern ]
Răspuns la discuția Renuntare abonament Orange
sandman a scris:

Asa fac cind ii prinzi cu ocaua mica, dar pare ca au da tde la ei, ca au facut o favoare. Acelasi lucru l-am patit si eu cu Vodafone. X-(


Asta e mai nou strategie standard de marketing. Dacă îți greșesc cu ceva și îi prinzi, rectifică și-ți spun „știți, pentru dumneavoastră astăzi facem o excepție...”
Răspuns la discuția Daune morale si materiale
Cred că în situația dumneavoastră contractul notarial e sfânt. Mergeți amândoi la notar, spuneți problema, plătiți în fața notarului și acesta va încheia un act corespunzător.
Bună ziua.
Am următoarea problemă:

Locuiesc la țară într-un sat destul de aglomerat, din punct de vedere al problemei care urmează să v-o expun.
De când a venit toamna (septembrie, adică), am doi-trei vecini care ard constant resturile vegetale din gospodărie: ieri o grămadă cu frunze uscate, azi o grămadă cu frunze uscate, mâine o grămadă cu frunze uscate și tot așa.
Tot fumul rezultat din activitatea acestor vecini mă împresoară zilnic, timp de mai multe ore. Nu ar fi o problemă atât de mare dacă nu aș avea în gospodărie doi bolnavi de astm bronșic - care se știe că nu are cel mai bun prieten fumul.

Întrebarea mea este următoarea: există un cadru legislativ care să limiteze / interzică arderea resturilor vegetale din curți, cadru pe care să-l pot folosi în discuțiile cu respectivii vecini și / sau autoritățile? Dacă da, care și dacă da, către ce autorități pot face o plângere, în cazul în care vecinii nu vor „o amiabilă”?

Vă mulțumesc anticipat.
Buna ziua. Doresc sa infiintez o unitate comerciala disco-bar si vreau sa stiu care este contextul legislativ pentru infiintarea si functionarea acestuia, adica ce aspecte din codul fiscal, codul muncii etc trebuie sa cunosc.