avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate zuzulici74

Activitate zuzulici74

Am primit o comunicare din partea unui birou de executori judecatoresti ca in termen de 1 zi sa platesc suma de 2300mii lei,daca nu sunt executata silit.Nu am bunuri de nici un fel,ce mi-se poate intampla?Pot ajunge la o intelegere cu executorul ca sa platesc suma datorata in cateva rate,mentionez ca sunt in ccc,mi-se pot oprii din bani,daca da,ce suma ar putea fii oprita?
Răspuns la discuția Executarea silita
Daca cel invinuit nu are nici un bun mobil sau imobil(cazul de fata,sta in locuinta parintilor si nu are nici un bun trecut pe numele sau) ce i se poate intampla?Este vorba de o executare silita pentru un card de credit in valoare de 1500 ron,se poate ajunge la o intelegere cu executorul judecatoresc sa plateasca o suma minima pana la terminarea datoriei?
Care sunt etapele ce trebuiesc parcurse de executorul judecatoresc in cadrul unei executari silite?
In factura de la Electrica platesc si taxa pentru radio,mentionez ca nu am,deasemenea platesc si abonament de televiziune cu toate ca eu am cablu si prin urmare automat il platesc.Este corect din punct de vedere legal?
Multumesc frumos!As mai avea o intrebare,pot contesta executarea silita,pot face o cerere ceva prin care m-a angajez ca in termen de 6 luni sa restitui suma datorata si daca da unde pot depune acesta cerere,multumesc din suflet.
In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o notificare ca,in termen de 5 zile sa platesc toata suma 1800ron,in caz contrar voi fii executata silit,mentionez ca stau la parinti,nu am nici un bun pe numele meu si sunt in concediu pt cresterea copilului,sotul este in aceeasi situatie are de restituit suma de 1300ron,este salariat,are salariul minim pe economie.Ce ni se poate intampla,putem sa ajungem la o intelegere,cumva,sa platim in mai multe transe datoria?Mi se pote oprii indemnizatia,pt ca cel cu care am vorbit de la institutia respectiva asa a zis,am incercat sa ajung la o intelegere sa platesc o suma mai mica pe luna decat rata lunara,dar mi-a zis ca nu se poate.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Probleme cu bancile
Multumesc frumos pentru raspuns si promptitudine.
Răspuns la discuția Probleme cu bancile
Este vorba de un card de credit in valoare de 1500ron,stiu ca suma poate parea derizorie multora dar pentru mine in momentul de fata este mare.Este vorba de un card de credit in baza caruia am scos doar bani,in suma de 1500ron apoi am depus rata lunara ce mi-a venit de la ei pe factura.In momentul in care nu am mai putut platii,domni de acolo mi-au spus ca nu ma pot pasui si imi vor trimite dosarul unei firme de recuperari.Cardul respectiv este de la institutie financiara nebancara
Răspuns la discuția Neplata rate card de credit
Multumesc din suflet pentru raspuns,m-am mai linistit.
Sunt posesoarea unui cerd de credit in valoare de 1500ron,din luna decembrie nu am mai putut platii ratele,am avut niste probleme in familie si de atunci nu ne-am mai revenit cu bani.Cei de la card mi-au spus ca voi fii sunata de o firma de recuperari.In situatia in care sunt acum as vrea sa stiu ce mi se poate intampla,locuinta in care stau este a parintilor si nu am nici un bun mobil sau imobil.As putea face o intelegere cu cei de la firma de recuperari sa platesc in mai multe transe?Mentionez ca sunt in CCC,mi se pot opri bani pe care ii primesc?