avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate savaaurel

Activitate savaaurel

Răspuns la discuția angajat al unui francizat
buna seara,eu de exemplu am o franchisa,si va pot spune ca firma ,,mama,, nu este responsabila de angajatii mei,sau de cum i-mi fac eu treburile,doar in cazul reclamatiilor se poate spune ca vor intervenii,si alea fiind numai in cazuri bine stabilite....si in cazul care spuneti dv.NU-firma ,,mama,,nu se face razpunzatoare de asa ceva.
savaaurel a scris:

Buna ziua,am de efecstuat o plata catre cumnatul meu,dupa nerealizarea a trei ,3,plati-m-a sunat un domn care sustinea ca are imputernicire de la ,,cumnat,,si ca trebuie sa ne intinlim pentru a face demersuri,eu ...dupa ce m-a sunat mai des,am inregistrat ultima convorbire fara acordul lui....in discutia noastra telefonica...s-a inregistrat......Domnul S...,dv inregistrati discutia? eu raspund DA,pentru ca nu stiu cine sunteti,...el...... .si eu o inregistrez,pentru ca vad ca dumneavoastra doar va inchipuiti ca aveti avocat,ca este doar in visurile dv......-------------Asta a auzit si dl.Avocat care l-a exclus din lupta fara alta discutie.=D>

In timpul convorbirii a mai spus ca ma da in judecata pentru inregistrare fara acord,si ca avocatii lui ma vor contacta.
eu Slovacia -el Austria,si actul semnat era asa pentru ca in timps sa aduce celelalte hartii-ceeace nu s-a intimplat.
Buna ziua,problema mea e ca am semnat o hartie in limba straina in care scrie ca ,,cumnatul meu mi-a dat o suma de banii-pe care am semnat-o,dar ceea ce scrie acolo e ceva de speriat,el banii nu mi-a dat in mana ci,am cheltuit impreuna pentru o afacere,dupa care cu mare scandal a plecat,Asta fiind,si este intr-o tara straina-in care nici eu nici el nu avem cetatenie.:O
Buna ziua,am de efecstuat o plata catre cumnatul meu,dupa nerealizarea a trei ,3,plati-m-a sunat un domn care sustinea ca are imputernicire de la ,,cumnat,,si ca trebuie sa ne intinlim pentru a face demersuri,eu ...dupa ce m-a sunat mai des,am inregistrat ultima convorbire fara acordul lui....in discutia noastra telefonica...s-a inregistrat......Domnul S...,dv inregistrati discutia? eu raspund DA,pentru ca nu stiu cine sunteti,...el...... .si eu o inregistrez,pentru ca vad ca dumneavoastra doar va inchipuiti ca aveti avocat,ca este doar in visurile dv......-------------Asta a auzit si dl.Avocat care l-a exclus din lupta fara alta discutie.=D>
conventia nu este decat semnata,nu are nici o forma juridica,este ca si cum am facut-o noi la calculator,si imprimata,
Asta scrie in contractul meu de recunoastere a datoriei--------------------------------------------Creditorul a furnizat in luna octombrie 2008, împrumutat de € 28,700 în numerar, în mâinile sale, în scopul inceperi unei afaceri , activităţi cu firma X persoanei debitoare. Creditorul şi debitorul au căzut de acord pe o dobândă anuală de 8% pe suma, de exemplu € 2296 - an.
Imprumutatul este de acord că împrumutul, inclusiv dobânda înapoi în rate lunare de € 2,400 pentru fiecare incepand de la 1.1.2010 la zi 30-lea din luna etc în mâinile creditorului, până la răscumpărarea datoriei cu interes.
Imprumutatul se recunoaşte datoria de mai sus şi în suma de motiv, şi se angajează să plătească acest lucru până la 31 decembrie 2011. În cazul plăţilor recurente lunare, Imprumutatul ia notă de faptul că ne-plata, care doar o singură plată - rate devine exigibilă, deoarece întreaga datorie.
Recunoaşterea datoriilor şi rambursarea acesteia este reglementat accesorii. dispoziţii. Întocmit în două exemplare pentru fiecare participant individual. Participanţii declară capacitatea lor juridică, au făcut o gravă în mod liber, fără constrângere, nu în primejdie sau în condiţii de brat de lungime, ceea ce confirmă autografe lor
Creditorul a furnizat lunii octombrie 2008, împrumutat de € 28,700 în numerar, în mâinile sale, în scopul inceperi unei afaceri , activităţi cu firma X persoanei debitoare. Creditorul şi debitorul au căzut de acord pe o dobândă anuală de 8% pe suma, de exemplu € 2296 - an.
Imprumutatul este de acord că împrumutul, inclusiv dobânda înapoi în rate lunare de € 2,400 pentru fiecare incepand de la 1.1.2010 la zi 30-lea din luna etc în mâinile creditorului, până la răscumpărarea datoriei cu interes.
Imprumutatul se recunoaşte datoria de mai sus şi în suma de motiv, şi se angajează să plătească acest lucru până la 31 decembrie 2011. În cazul plăţilor recurente lunare, Imprumutatul ia notă de faptul că ne-plata, care doar o singură plată - rate devine exigibilă, deoarece întreaga datorie.
Recunoaşterea datoriilor şi rambursarea acesteia este reglementat accesorii. dispoziţii. Întocmit în două exemplare pentru fiecare participant individual. Participanţii declară capacitatea lor juridică, au făcut o gravă în mod liber, fără constrângere, nu în primejdie sau în condiţii de brat de lungime, ceea ce confirmă autografe lor...............................................asta este in cotracttul de mana,numele meu,al lui...datele de nastere-adresa.
Buna ziua,am si eu nu of... Eu si cumnatul meu am convenit sa cumparam o licenta germana,de renovari de usii si tocuri.A imprumutat si el ,am avut si noi,dovedesc,acte firma,,si am luat-o in decurs de un an-s-au cheltuit in jurul sumei de 56000 de euro.Dupa un an de zile, a iesit scandal.Cumnatul meu a plecat cu mare scandal din firma cera de abia am cladit-o.Cu chiu si vai am reusit sa scap de el,dar dat fiind faptul ca a luat banii din banca,am cazut de acord sa-i restitui si lui ceva din suma-dar sub presuine de nervii cum poate nimeni nu a-si inchipuie,am semnat hartia,precum ca o sa-mi dovedeasca si legal de unde sunt banii.,lucru care nu s-a intamplat,a scris precum ,,ca mi-a dat in mana suma de 28700 de euro ,care este o minciuna,in stilul care eram atunci,in starea aia am semnat hartia,am platit din bani cam 8000 de euro,dar nu mai am de unde sa-i dau,si el ma ameninta cu hartia aia,care nu este nici macar parafata de cineva si nici martori.Eu nu zic ca nu este adeva! rata dar el,nu mi-a adus nici o dovada bancara sau ceva,intre timp si-a schimbat si numele,s-a dat dupa sotie,fapt pentru care am cerut o hartie legala,notariala cu copia si numele lui nou,pentru asta m-am oprit si din plata.Dupa o perioada el m-a ameninta cu executia ..Ce sanse am?
eu nu am luat credit,a luat el.In timp de 1 an de zile firma nu a functionat,in asteptarea licentei,eu doar am recunoscut ca am o datorie fata de el,asa ca cumnati,ca in mod normal un asociat,fie el si ascuns,chiar daca este scris pe licenta,pleaca fara un motiv eu zic ca a investit in zadar,de ce a plecat?eu am cerut intradevar sa-mi arate creditul,dar el a negat.