avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate simt

Activitate simt

Răspuns la discuția CIM anulat in instanta
multumesc
Buna ziua,
In cazul unui CIM anulat in instanta, definitiv, cum se procedeaza cu D112?
Se storneaza si taxele la stat sau doar net-ul angajatului?
CIM a fost anulat pe motivul ca angajatul nu a putut demonstra ca a prestat activitatea !
Multumesc
In cazul unui proces in instanta pe codul civil, se pot utiliza inregistrari efectuate in casa proprie, chiar daca partea parata nu a fost intrebata daca este de acord cu inregistrarea??
Poate face obiectul unei plangeri penale , ulterior?
Inregistrarea este facuta in casa reclamantului si utilizata doar in instanta.
Multumesc
Multumesc,

pe incheiere scrie doar "DEFINITIVA",si asta ma deruteaza. Dar din ce am mai citit am inteles ca ar trebui sa pot ataca, totusi. Doar cele de "stabilire de penalitati" ar fi fara drept de atac !
Buna ziua,
Daca Sentinta definitiva pentru stabilirea de penalitati in baza art.906 NCPC a fost de respingere penalitati, aceasta nu se mai poate ataca in nici un fel? Am inteles ca daca se stabileau penalitati este definitiva, dar daca s-au respins ???
Va multumesc
Buna ziua,

Daca sunt expert contabil care imi desfasor activitatea prin SC, pot fi cenzor la Asoc de Proprietari din care fac parte pe baza de contract de mandat, ca si persoana fizica?? NU vreau sa fac contractul pe firma de expertiza. Exista vreo interdictie sau conditionare sa lucrez doar prin SC unde am viza de expert contabil? Mentionez ca am studii superioare economice, ca si persoana fizica.
Va multumesc
Răspuns la discuția plangere in civil si in penal
Multumesc mult


Sobolan de tomberoane a scris:

Nu exista un model.Mergeti la secția de politie de care aparține domiciliul copilului qi faceți plângere. CAND AVETI PROGRAM DE RELATII personale sunați la 112 și cereți sa vina un echipaj sa constate ca nu este acasă sau nu răspunde la usa sau instiga copilul sa refuze programul, ca nubare bagajul pregătit. Sa aveți o copie după sentinta la dvs copie.
2.daca nu s a prezentat la executor, executorul face chemarea în judecata la instanta pt penalitati, nu dvs.Plangerea o făceați dvs dacă refuza copilul, refuzând celalalt părinte sa aducă copilul sa l predea, el executorul ,I numele dvs, face cererea de penalitati.

exemplarul s-a dorit a fi disparut!!! managerul de resurse umane , cand si-a dat seama ca se va incheia contractul a disparut cu el cu tot.....iar decizia de incetare CIM pentru absente nemotivate o cere in instanta a se anula , invocand ca nu s-a respectat procedura de cercetare prealabila. ADica, nu a venit la convocare pt ca nu considera sa vina la un contract care nu exista, deci nu se pune ca s-a facut cercetare disciplinara, pe cale de consecinta decizia de incetare CIM trebuie anulata . daca mai aveti si alte sugestii, m-ar ajuta mult. Multumesc, oricum
intre 01.03.2021 pana la 15.11.2021
Buna ziua, Va rog sa ma mai ajutati cu nelamurire legata de acceasi situatie, daca cunoasteti: in cazul in care contractul nu a fost semnat de catre angajat , respectiv manager de resurse umane ( de fapt a fost sustras din firma), actele fiind reconstituite de alt angajat pe baza revisal ului, de aceea nu exista semnatura angajatului, iar acest angajat, manager resurse umane, cere in instanta anularea deciziei de concediere pe motiv ca el nu a semnat nici un act cu firma, de aceea nu recunoaste decizia de convocare a societatii si , prin urmare, nici decizia de incetare a contracului.
Exista vreun articol, care stipuleaza ca din cauza lipsei semnaturii angajatului pe contract, el nu mai poate fi dat afara , fiindca nu exista contractul original cu semnatura angajatului?? De fapt, angajatul fiind manager resurse umane l-a facut disparut , tocmai pentru a se folosi de acesta" ca el nu recunoaste nimic din decizia de concediere, pt ca nu exista nimic semnat de el" Va multumesc mult