avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate edilmiki

Activitate edilmiki

buna ziua,
va rog din suflet daca ma poate indruma cineva in situatia in care firma a intrat in insolventa si a fost acceptat planul de reorganizare dar nu stim daca o sa facem fata platilor conform planului daca exista vreo varianta de a-mi salva bunurile societatii. Se poate vinde activele societatii? Mentionez ca nu mi s-a luat dreptul de conducere a societatii.
va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!
multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suntem o microintreprindere si avem un salariat cu norma de 8 ore iar ceilanti 3 salariati sunt in concediu fara plata.stiam ca se plateste trimenstrial sau este valabil numai pentru tva si impozitul de 3% ??????????????
va rog frumos daca poate sa-mi raspunda si mie cineva suntem o firma in insolventa si avem deja un plan de reorganizare care a fost acceptat cu conditia ca pana la aplicarea planului sa ne platim datoriiile curente in termen catre stat.Am reusit de am platit datoria nu pe 25 ci pe 26 se considera zi de intarziere pentru plata efectuata pe 26 ? ne-ar putea afecta cumva planul?
Exista vreo varianta sa-mi salvez bunurile societatii aflata in insolventa ,daca nu pot face fata plati esalonate in planul de reorganizare,va rog dati-mi un raspuns.

Exista vreo varianta sa-mi salvez bunurile societatii aflata in insolventa ,daca nu pot face fata plati esalonate in planul de reorganizare,va rog dati-mi un raspuns.
Răspuns la discuția insolventa firma
va multumesc pentru raspuns. exista vreo varianta de a salva bunurile in caz ca nu v-oi face fata la plata esalonata.
Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu stiu cum sa ies din aceasta insolventa .In decembrie cei de la finante mi-au introdus cererea de insolventa pentru obligatiile catre buget in valoare de 45352.Am platit la cateva zile din suma 12000 ,am convenit cu un lichidator sa facem noi cererea de bagare in insolventa cu plan de reorganizare pentru ca avem bunuri constructii pe firma camioane luate in leasing.Tribunalul a acceptat cererea si am numit lichidatorul cu care am discutat si a deschis procedura generala de insolventa.Atasata de cererea de deschiderea insolventei a fost si chitanta cu suma care am platit.Acum noi am primit de la tribunal o comunicare prin care spune ca a numito ca administrator ludiciar pe respectivul pe care l-am nominat dar nu inteleg cu retributia de 1000 lei lunar.Cine va plati aceasta retributie pentru ca eu de la inceput am intrebat de onorariu si mi sa spus 1500lei cu tot cu plan de reorganizare.De aceasta retributie am ramas surprinsa nemai fiind pusa in aceasta situatie nu stiu ce va sa zica aceasta procedura de insolventa.Cum pot face sa-mi salvez bunurile pentru ca voi cere esalonarea datoriilor prin planul de reorganizare dar daca nu v-om avea de munca .Sa zicem ca imi accepta planul de esalonare daca vom intarzia cu plata ce se va intampla.Va rog daca ma puteti raspunde pentru ca nu stiu incotro s-o apuc si ce sa fac. Va multumesc din suflet.
cum trebuie sa formulez aceasta cerere de contestarea rovinietei daca eu am vandut masina si ce trebuie sa contina dosarul? am de la primarie dovada de radiere si contractul de vanzare cumparare. va rog ajutatima sa fac aceast tip de contestatie ., cum ar trebui formulata aceasta contestatie. va multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!!!!
este o poveste mai delicata dar pe scurt am sa cer sfaturi de la dumneavoastra si sper ca ma veti ajuta .In anul 2009 am avut un refuz de plata la un bilet la ordin din partea debitorului actual. in 2010 am mers la o firma de recuperari credite si ei au bagat biletul spre tribunal .Din pacate am incercat sa dau de firma de recuperari dar se pare ca nu mai este de gasit si am incercat de nenumarate ori sa-i caut, toate documentele care au fost necesare au ramas la ei inclus biletul la ordin dar se pare ca nu mai au nici sediul nici nr de telefon nu mai sunt de gasit si nici ei nu au mai dat nici macar un semn. au e-mail nostru au nr de tel adresa sediului dar nimic nici un semn. Spre surprinderea noastra avand un proces la acelasi tribunal am dat despre o solutionare prin care tribunalul incuvinteaza executarea silita a biletului la ordin impotriva actualului debitor ,solutionarea fiind data in mai 2010.Acum noi nu am primit nimic la sediu si nu stiu ce putem rezolva pentru ca au trecut doi ani aproape de la solutionarea data,nestiind de aceasta solutionare. Ce ar fi de facut???????noi nu mai avem nici biletul la ordin si aceasta firma de recuperari este de negasit!! multumim si asteptam sfaturi de la dumneavoastra.