avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletanicoleta

Activitate nicoletanicoleta

Tot la arhivele nationale sa incerc sa intreb ?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati !
Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A Bucuresti Grup santiere Pipera/Baneasa.
Unde sa mai merg ?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Unde gasesc arhiva?
Buna ziua , a-ti aflat unde se afla arhiva de la T.C.I.Az.va rog daca se poate sa ma anuntati si pe mine

Busuioc123 a scris:

In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si Agrozootehnice la sectia Lacatus Confectii Metalice de pe Bulevardul Dumitrie Pompei Nr.7 Pipera .Si va rugam sa ma informati unde s-a mutat Arhiva de pe Calea Victoriei Nr.91-93 Sector 1 Bucuresti. VA MULTUMESC.

Multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Pentru această problemă, puteti intreba la Arhivele Naţionale ale României.
[ link extern ] /

Buna ziua !
Am lucrat in perioada 1979-1984 la T.C.I.Az Bucuresti .Am cartea de munca insa pentru pensionare am nevoie si de o adeverinta.De unde pot face rost de ea?
Va multumesc !
imi raspunde si mie cineva ?
buna ziua ,

Am actionat in judecata comisia locala de aplicare a LEGII 18/91 si comisia judeteana de aplicare a LEGII 18/91 ,deoarece in anul 1998 mama a depus o cerere pentru reconstituire dreptului de propietate pentru un teren extravilan de 2,94 ha mostenire de la parintii decedati .
Ea nu s-a mai interesat de acea cere , iar in 2008 a decedat .
In 2009 am fost la primarie pentru a scoate titlu de propietate si punerea in posesie , i-am spus secretarului ca mama a venit in anul 1998 si a depus o cerere , iar acesta s-a facut ca nu stie despre ce este vorba desi aveam un nr. de inregistrare .
Dupa cateva ore petrecute in biroul lui s-a gasit acea cerere, insa mi-a spus ca mama nu a s-a incadrat in timp cu cererea de acea a ramas in biroul lui, desi putea sa o anunte in 1998 ca nu trebuie sa faca nici o cerere si ca trebuie sa actioneze in instanta.
Am castigat acest proces , iar instanta i-a obligat la punerea in posesie si emiterea titlui de propietate pe numele meu.
Insa ma chinui de 1 an sa obtin aceste doua acte desi exista hotarere definitiva si irevocabila.
Sun luna de luna la primarie si nu primesc nici un raspuns favorabil ,doar ca numai au pamant pe raza comunei si ca trebuie
sa se intruneasca o comisie ,cat va mai dura nu poate nimeni sa imi spuna.
Consider ca sunt dusa cu vorba ce pot face in aceasta situatie?
Care este termenul legat pentru emiterea unui titlu de propietate si punerea in posesie?

Va multumesc .
Liceul particular la care am invatat si-a pierdut acreditatea in 2010 noi fiind ultima promotie in 2011.Nu reusim sa ne ridicam certificatul de absolvire a 12 clase .
Ne-a trimis la un liceu unde am platit o taxa de 17 lei si dupa 2 saptamani ne-a spus ca ei nu pot sa ne elibereze si am rams si fara acesti 17 lei deoarece cele de la contabilitate au depus bani si nici dupa aproape 1 an nu ne-au mai contactat sa ne de-a banii inapoi nu este problema de 17 lei dar isi bat joc de noi . Ce putem face ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția titlu de propietate
va multumesc ,nu s-a facut recurs in 15 zile deci pot sa ma duc sa imi ridic actul a trecut 1 an de la solutia data
Se mai poate ataca aceasta hotarare judecatoreasca ?sau pot oricand sa merg sa imi scot titlul de propietate eu nu sunt in tara acum .
Va multumesc.

Solutie: Admite în parte cererea astfel cum a fost precizată. Reconstituie autoarei reclamantei, xxx, în calitate de moştenitoare a defunctului xxxx, dreptul de proprietate pentru suprafaţa de 2,94 ha teren arabil extravilan situat pe teritoriul com. xxxxx jud. xxxx, şi dispune emiterea titlului de proprietate pentru această suprafaţă..