avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate parlac

Activitate parlac

Buna ziua,administratoru nea anutat ca locatari de la ultimu etaj au infiltrati in apartamente prin tavan si ca trebuie facuta terasa de deasupra pe bloc ,izolatia, care costa 15 mii roni si ne opreste bani la toti locatari pentru lucrarea respectiva. Intrebarea mea, este corect sa suportam toti locatari costu lucrari ori numai locatari de la ultimu nivel.
Multumesc
Buna seara un frate sa intlnit intro seara cu o persoana si fara sai spuna ceva persoana respectiva ia dat cu o ranga in cap ,cum a putut el a ajuns acasa plin tot de sange mama la spalt la pansat cum a putut iar dimineata ca se simtia rau a mers la ductoru de familie care la trimis la spital si pana seara la si operat la cap ,mam a mers la postu de politie din sat si a facut o sesizare .De atunci au trecut 2 saptamani si nu sa intimplat nimic fratele meu tot in spital este si foarte rau, a fost tata sa depuie o plangere iar politia a spus ca nu trebuie ca este sesizarea aia si ca nu-l gaseste pe individu respectiv din ce am auzit noi sar fi internat imediat la socola .Nu era normal sa facem o plangere si sai fi dat si un numar de inregistrare?
Buna ziua suntem 5 frati si vrem sa dezbatem succesiunea la terenu extravilan suprafata de 3,6 H ,neam inteles fiecare asupra lotului pe care-l vrem,dar mai ramane o bucata de teren mai departe de sat care nu vrea nimeni sal ia .ca nu face terenu pe cit costa actele ,schita cadastral si asa mai departe.Daca eu vreau sal iau cum se procedeaza ?Multumesc
Mai pe intelesu meu cum ar trebui sa procedez, care este primu pas ?
Buna seara parinti mei au cumparat prin anu 1975 o casa veche,care au darmato si au construit alta cu suprafata de 800m teren, atat are trecut pe acte dar suprafata totala este de 2000m de teren .Pana acum nu a venit nimeni sa revendice terenu in plus .Noi avem vreo sansa sa facem vriun act pe el daca lam avut atatia ani in posesie si pana acum nimeni nu la revendicat?
Am un unchi si este fara un picior si se deplaseaza foarte greu , numai gaseste titlu de proprietate, la terenul din camp ,la pierdut .Vreau sal cumpar eu dar fara titlu nu se poate .Intrebarea este poate sa-mi faca o procura mie sa umblu eu sai scot alt titlu de proprietate ?:hm:
Pai tocmai asta era cum sa fac sa nu mai platesc ca la vanzare .Multumesc.
Deci la primaria comunala nu se poate elibera un duplicat decat de la judet prefectura ,Pe titlu meu de proprietate pe care-l am scrie; comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenului .Trebuie sal declare pierdut undeva in ziar, monitor, care ar fii pasi de urmat unde sa ne adresam prima data ?
Succesiunea este dezbatuta numai la casa parinteasca ,care este si vanduta ,la terenul din camp nu sa dezbatut .Acuma sunt discuti despre dezbatere .Deci cel mai bine sa se dezbata succesiunea, fiecare cu cota lui cum sau inteles dupa aia tata sa cumpere terenul de la cei doi frati ,in baza certificatului de mostenitor ce a rezultat din dezbaterea succesiuni.