tdc a scris:
Pay it forward
Pentru cine este interesat, mai am eu subiectele trimise de Ellise in aprilie anul trecut. Subiectele sunt din domeniul juridic, limba engleza, dar ma gandesc ca cele de retroversiune va ajuta pe toti, indiferent de limba.
Buna seara C,
ma declar placut surprinsa de faptul ca ai inteles ideea si ai aplicat-o.
Asa cum am mai spus, mie personal nu imi mai trebuie materialele, dar mai sunt si altii carora le pot fi utile, ca materiale cu caracter orientativ. Toata stima mea pentru tine si pentru cealalta persoana (C.S.) care mi-a trimis si ea la randul ei inapoi materialele.
Inca o data fac apel la cei care au sustinut examenele sa impartaseasca impresii si sugestii si cu celelalte persoane interesate.
P.S. pentru cei care probabil au inteles gresit, eu nu am si nu am avut niciodata subiecte pe alte limbi straine (germana, italiana, spaniola, etc). Eu am subiectele pe care le-am primit eu la examenele pe care le-am sustinut (engleza si romana) si ce am primit de la alta persoana atunci cand am cerut si eu ajutor. De asemenea am relatat doar experienta mea la examene si am oferit, in masura in care am putut, materiale pregatitoare, cu scopul de a va ajuta sa va pregatiti temeinic pentru examene.
O seara buna tuturor!
E.