avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate elvipopescu

Activitate elvipopescu

in momentul in care am cumparat cadastru si intabularea in CF erau facute de catre vanzator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc pentru raspuns. ma pot indrepta impotriva fostului proprietar care a construit gardul si implicit cel vinovat sau pentru ca nu am masurat inainte de achizitionarea imobilului sunt doar eu responsabila in aceasta situatie.
am achizitionat un imobil imprejmuit cu gard de beton. mentionez ca nu am facut masuratorile conform cadastrului pe principiul ca amplasamentul este corect. zilele trecute vecinul de langa mine si-a efectuat masuratorile pentru terenul pe care il detine si a constatat ca gardul meu este situat pe terenul lui. ce pot face in aceasta situatie?
am cumparat o casa prin credit prima casa. in contractul de vanzare cumparare am stipulat ca la data de 12.02.2018 proprietarul va elibera respectivul imobil. daca acest lucru nu se intampla cum pot intra in casa? se aplica reglementarea ca pana la 1 martie nu pot evacua proprietarul?
detin in satul teghes, com domnesti-ilfov un teren de 1000 mp arabil intravilan. Anul trecut am platit 3,6 lei impozit, iar anul acesta mi s-a marit la 34 lei, de aproape 10 ori. Explicatia primariei consta in faptul ca, conform noului cod fiscal, 400 mp mi se calculeaza ca teren pt constructii (chiar daca nu intentionez sa construiesc) si restul ca teren arabil. As dori sa stiu daca este corecta explicatia lor.
in luna mai a.c. urmeaza sa nasc si as dori sa stiu daca concediul de odihna aferent acestui an il pot lua in 2017 cand ma voi intoarce din concediu ingrijire copil pana la 2 ani sau trebuie sa il iau pana nasc pentru a nu-l pierde.
buna ziua!

m-am adresat societatii la care am fost angajat sa-mi elibereze cartea de munca, insa desi mi-au spus ca mi-o vor trimite prin posta nu au facut acest lucru. cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia acesteia, am nevoie de o copie a cartii de munca pentru casa de asigurari.
locuiesc cu chirie in cartierul ANL din anul 2005. in anii 2007 - 2009 mi s-a incasat fondul de rulment trecut pe chitanta ca avans intretinere. as dori sa stiu cand pot cere restituirea acestor sume.
sunt consilier principal clasa I, garadatia 2, clasa de salarizare 52 si in luna aprilie m-am intors dupa concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. as dori sa stiu cand pot promova ca si consilier superior 9mentionez ca am 9 ani vechime). de asemenea, as dori sa stiu daca prevederile OUG 124/2011 prin care cei 2 ani de crestere a copilului sunt vechime in munca si in specialitate se aplica si in cazul meu.