Pai si daca de la ghiseul bancii v-a spus ca nu e blocat de ce nu ati solicitat sa retrageti de la casieria bancii banii?
Pe data de 27 februarie mi s-a blocat contul de card pentru salariu de către o bancă. Am fost la o sucursală a băncii,unde mi s-a explicat că lor nu le apare. Am sunat la numărul de telefon de contact la care ,la fel mi s-a răspuns că nu le apare blocat. Am trimis email și ,surpriza mi s-a spus că se va analiza în maxim 7 zile dar nici acum nu s-a rezolvat. Menționez că am cardul cu circa 1000 de lei pe el pe care nu-i pot folosi și toți din bancă dă din umeri. Ce pot face ? Mulțumesc mult anticipat. Este vorba de Raiffeisen bank. Mai adaug că ,nu am absolut nici o poprire de nicăieri.
Nu s-a emis încă o astfel de lege. Deocamdată executorii judecătorești continuă popririle.
Teoretic, un venit care în ianuarie-2019 este sub pragul de 631,50 lei nu poate face obiectul popririi, potrivit Codului de Procedură Civilă. Executorul trebuie notificat în scris cu nr. de înregistrare, că discuțiile verbale n-au nici un efect juridic.