Buna ziua, am fost data in judecata de II Lazar Petrisor, o firma de la care am cumparat in rate mobila. Acesta, la un moment dat m-a dat in judecata pentru ca nu am platit ultimele rate , insemnand 1230 de lei. Aceste rate nu le-am platit la timp pentru ca a inchis magazinul din Bucuresti si a tot promis telefonic ca va deschide un nou punct de incasare. Pana sa imi dau seama ca minte m-a dat in judecata. Cu cateva zile inainte sa aflu ca ma cheama in Instanta am platit restul de bani tocmai in ideea ca poate asta urmeaza. La prima sedinta in care am fost chemata am prezentat chitanta si bonul cu care am achitat intreaga suma dar judecatorul nu a tinut cont si a hotarat ca trebuie sa platesc suma plus penalizarile aferente. Sunt de acord sa platesc penalizarile , desi am gost mintita, dar de ce sa platesc din nou suma restanta daca am dovezi ca am platit-o deja!!!????
Daca discutam de o hotarare executorie, atunci executarea este legala. Nu se intelege obiectul cauzei pe fond. De catre cine ati fost dat in judecata? De o banca? Sau discutam despre o ordonanta de plata sau o cerere de valoare redusa?