avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters254019

Activitate ContSters254019

buna ziua
as vrea sa cumpar un vehicul dar nu stiu cam cat m-ar costa actele,
cumpar o masina deja inmatriculata la noi in tara, va trebui sa mai platesc noua taxa de poluare?
daca nu, ce alte costuri trebuiesc efectuate ?
se face contract de vanzare cumparare la notar?
va multumesc
Răspuns la discuția salariul pt zilele de CO
nu am scris nicaieri ca este vorba de luna decembrie 2012 , eu ma refer la lunile octombrie si noiembrie 2012 si la luna ianuarie 2013 , daca ma uit bine in calendar sunt 21 zile lucratoare (am scos din calcul zilele de 1 si 2 ianuarie )...nu ma refer la luna decembrie, la luna aceasta nu sunt probleme
buna ziua
la un salariu minim pe economie (cat a fost inainte de 700 lei ) in luna oct 2012 am avut 15 zile lucratoare si 8 zile de CO si am luat 530 lei , in nov, in nov 2012 pt 21 zile lucratoare am luat 510 lei , in schimb pt luna ianuare 2013 cand am avut 7 zile CO (restul zilelor de CO din anul 2012) si 14 zile lucratoare , in total 21 zile am luat doar 480 lei
cum se calculeaza salariul fiind o asemenea diferenta ?
tin sa precizez ca nu am luat nici o prima sau alti bani in plus pt CO
va multumesc
Răspuns la discuția am nevoie de un sfat
multumesc
buna ziua
lucrez la un CAR, de aproape 2 ani, am studii superioare , salariul meu nu a fost niciodata mai mare de 530 lei, nu am primit sporusi sau alte beneficii
mi s-a promis la inceput ca va creste salariul progresiv , dar nu s-a intamplat
la inceput seful meu mi-a facut avansuri, dar nu am "raspuns" la ele , banii din asociatie se duc la "mandre" pe diferite lucruri pe care zice ca "le ajuta".
as vrea sa scap de el dar si de acest serviciu, in schimb nici el nu vrea sa renunte la mine pt ca este constient ca alta pe un asememea salariu si cu studii superioare nu va veni.
ce ma sfatuti sa fac, pt a iesi din acest vis urat ?
as prefera sa iau un amarat de somaj , decat sa dau ochii cu el
ma gandesc ca mi-am tocit coatele pe bancile facultatii si sa muncesc pe 500 lei mi se pare "strigator la cer"
simt ca innebunesc
cu stima
X-( #-o :stunned:
Răspuns la discuția CO vs CM
multumesc pt informatii
Discuție CO vs CM
buna ziua
din cele 21 zile (lucratoare) de concediu, am efectuat 10 zile de concediu, restul urmand sa-l iau de sarbatori , dar venind din concediu dupa cateva zile am avut 5 zile conced medical din cauza unei bronsite
intrebarea este: zilele din CM se scand din zilele de CO sau raman tot cu un rest de 11 zile pt CO?
va multumesc
Răspuns la discuția test ADN
multumesc frumos...am intrat pe site-ul respectiv
imi este de ajutor
Răspuns la discuția test ADN
nici eu nu stiu exact
victima a murit, mama victimei a pastrat hainele patate de sange iar avocata i-a zis sa ceara in instanta din nou testul adn de sangele de pe hainele victimei (cum ca s-ar fi falsificat testul adn cerut pe parchet)
mai multe amanunte nici eu nu stiu
Discuție test ADN
buna ziua
va rog sa ma ajutati intr-o problema, si anume, intr-un accident rutier a murit pietonul (era pe bordura si un bolid cu viteza l-a agatat cu oglinda acesta a murit pe loc)
a urmat diferite cercetari, procese, etc
mama baiatului mort vrea sa faca testul ADN la sangele de pe hainele victimei si nu stie cam cat costa
intrebarea mea este : cat costa un test ADN de sange de pe haine?
va multumesc