Va rog sa-mi raspundeti motivat, in masura posibilitatilor urmatoarei situatii:
Daca reclamantul pierde intr-un proces, iar paratul isi cere prin executor judecatoresc cheltuielile de judecata, poate acesta sa execute silit imobilul aflat in proprietatea reclamantului, imobilul face obiectul unui alt proces in desfasurare dintre cei doi?
Multumesc.
Cererea de chemare in judecata se anuleaza din cauza ca reclamantul nu o timbreaza. Acesta face recurs si fara sa astepte judecarea recursului reintroduce cererea la judecatorie unde incepe procesul.
Poate paratul cere anularea cererii reintroduse pe motiv ca exista un recurs pe rolul Tribunalului care nu s-a judecat inca?
Multumesc, sper ca m-am facut inteles.
O seara placuta.
Acesta este si motivul pentru care am apelat la executor judecatoresc, nu a vrut sa primeasca banii de buna voie. Pun pariu ca nici pana in ziua de astazi nu a ridicat banii, tocmai ca sa aiba motiv de judecata asa cum zice el. Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Recent am fost nevoit sa consemnez o suma de bani la CEC prin recipisa, pentru o persoana fizica prin executor judecatoresc deoarece persoana respectiva nu a vrut sa primeasca banii. Acum zice ca vrea sa ma dea in judecata ca nu i-am platit avansul acestei sume in timp util. A fost notificat de doua ori sa mearga la CEC sa-si ridice banii si s-a intocmit un pv prin care se considera ca sunt liberat de plata acestei sume.
Scrieti-mi va rog, aceasta recipisa in ce masura are valoare la judecatorie astfel incat sa-i respinga cererea de trimitere in judecata?