avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate RODICA HANES

Activitate RODICA HANES

Multumesc frumos pentru raspuns!
Scuze, ma refeream la Legea 302/2022 pentru modificarea alineatului (1) al articolului 64 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, ce a fost publicată, în cursul zilei, în Monitorul oficial nr. 1.107 și care se aplica de duminică, 20.11.2022..
As dori sa stiu cine poate interveni pe o scara de bloc, blocul este asociatie de proprietari, pentru ca mobile de toate tipurile care ocupa spatiul, pe langa care de aia te strecori sa ajungi la usa liftului, sa fie luate.
Presedintele nu se implica. Pompierii, cei de la Primarie? Sunt etaje sufocate de aceste lucruri lasate pe scara. Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua. Excelenta lege! Intrebare: sun la 112 sau la sectia de Politie de care apartin?
Buna ziua. Care sunt instrumentele prin care un administrator sau un presedinte de bloc poate sa faca locatarii sa nu mai depoziteze lucruri pe casa scarii sau, daca nu inteleg sa si le bage in apartamente, cum poate sa i oblige sa faca asta? Multumesc
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Buna ziua. Locuiesc la bloc si , pe terasa acesuia avem instalata o antena a unei firme celebre de telefonie..
Acestia platesc chirie asociatiei o suma de bani, lunar. Intrebare: administratorul blocului, bineinteles in intelegere cu presedintele Acociatiei de proprietari, in ce scop au voie, conform legii, sa foloseasca acsti bani primiti din chiria antenei? Pentru ca presedintele insusi a spus ca ii folosesc pentru a plati datoriile restantierilor, nepercepandu-le acestora penalitati, cum ar fi normal.
Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Buna ziua. As dori sa fiu indrumata in a rezilia anticipat (contractul expira in martie 2019) un contract de furnizare cablu TV. Motivul pentru care vreau sa reziliez este de natura pecuniara. Nu-mi mai permit sa platesc abonamentul lunar. Ce sa fac, cum sa procedez?
Multumesc.
Buna ziua.
Stie cineva daca acest indicator social de referinta se intentioneaza a fi marit VREODATA?
Am 52 de ani si sunt in somaj de la 01.01.2013. Am un somaj de 516 lei. Este usor sa va imaginati cum ma pot descurca cu banii acestia. Caut de munca peste tot: ziare, on-line, site-uri de job-uri, ANOFM. O fi varsta de vina? Piata muncii mai ofera doar job-uri in call-center unde se angajeaza tineri sau in vanzari dubioase.
Oare mai am vreo sansa sa muncesc anii acestia pe care ii am pana voi avea dreptul sa ma pensionez?
Discuție Prima casa 2
Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti asupra unui lucru: daca esti angajat la un angajator de 2 luni, ai continuitate de la precedentul angajator, se pot considera cele trei luni pentru obtinerea acelei adeverinte de salariu necesara la dosaul de cumparare al unei case prin acest program? Pot sa iau adeverinte de la ambii angajatori, este in regula?
Multumesc.