avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate izabella651

Activitate izabella651

acum cativa ani bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare a unei case cu mama mea aceasta fiind casatorita. contractul este in posesia sotului ei .ei fiind despartiti in fapt si refuza sa ne dea contractul casei.... ni se poate da o copie de pe contract de la notarul de unde a avut loc semnarea contractului???
bunica mea i-a facut un contract de vanzare cumparare pe casa mamei mele.mama fiind casatorita . bunicii au drept de abitatie pana la moarte ... dar cum bunicii nu se inteleg cu sotul mamei vor sa il scoata din contract..... acesta a rupt orice fel de legatura cu mama si cu bunicii mei de 2 ani si refuza sa le dea contractul pe casa si titlul de proprietate atat bunicilor cat si mamei mele pe motiv k nu le gaseste..... ce se poate face???? se poate schimba contractul ??sau il poate scoate din contract??
Răspuns la discuția certificat de nastere
certificatul a fost pierdut si am solicitat unul nou iar acesta nou este la fostul sot care refuza sa mi-l inapoieze.....mi se mai poate da un altul nou??
Răspuns la discuția titlu de proprietate
multumesc pentru sfaturi sper sa se rezolve
ce pot sa fac dak am ramas fara certificatul de nastere si a fost deja scos un duplicat??
Răspuns la discuția titlu de proprietate
titularul sunt eu dar deja a fost scos duplicat k il pierdusem iar lui i s-a spus k voi face sesizare la politie si a raspuns k nu este titlul la el k nu il gaseste in casa
Răspuns la discuția titlu de proprietate
este imobil si teren
fostul sot al fiicei mele este in posesia titlului de proprietate si refuza sa mi-l inapoieze
se poate schimba un contract de vanzare cumparare a unei case de catre mama catre fiica tinand cont vanzatorul are drept de abitatie pana la moarte iar cumparatorul a fost casatorit in momentul cumpararii casei??? sau se poate scoate sotul ficei din contract ??