acum cativa ani bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare a unei case cu mama mea aceasta fiind casatorita. contractul este in posesia sotului ei .ei fiind despartiti in fapt si refuza sa ne dea contractul casei.... ni se poate da o copie de pe contract de la notarul de unde a avut loc semnarea contractului???
bunica mea i-a facut un contract de vanzare cumparare pe casa mamei mele.mama fiind casatorita . bunicii au drept de abitatie pana la moarte ... dar cum bunicii nu se inteleg cu sotul mamei vor sa il scoata din contract..... acesta a rupt orice fel de legatura cu mama si cu bunicii mei de 2 ani si refuza sa le dea contractul pe casa si titlul de proprietate atat bunicilor cat si mamei mele pe motiv k nu le gaseste..... ce se poate face???? se poate schimba contractul ??sau il poate scoate din contract??
certificatul a fost pierdut si am solicitat unul nou iar acesta nou este la fostul sot care refuza sa mi-l inapoieze.....mi se mai poate da un altul nou??
titularul sunt eu dar deja a fost scos duplicat k il pierdusem iar lui i s-a spus k voi face sesizare la politie si a raspuns k nu este titlul la el k nu il gaseste in casa
se poate schimba un contract de vanzare cumparare a unei case de catre mama catre fiica tinand cont vanzatorul are drept de abitatie pana la moarte iar cumparatorul a fost casatorit in momentul cumpararii casei??? sau se poate scoate sotul ficei din contract ??