Va multumesc! Iertati-mi ignoranta. Declaratia nominala lunara (D112) ar trebui sa o obtin de la angajator? Pentru ca daca e asa mai ca imi vine sa renunt, desi este vorba de suma de 7000 RON, intrucat a durat 5 luni pana am obtinut adeverinta de la ministerul Educatiei care sa ateste aceste venituri.
La AJPIS am depus cererea de recalculare la sfarsitul lunii aprilie, am asteptat 30 de zile, nu am primit raspuns, am mers sa vad cum a fost solutionata cererea. Mi s-a spus ca a fost solutionata favorabil, ca urmeaza sa primesc banii.
Nu am primit banii la indemnizatia din iunie, asa ca am scris mail si am cerut detalii intrucat am plecat din tara 3 saptamani. Mi s-a raspuns dupa o luna ca pentru recalculare e nevoie de o discutie de clarificare. M-am deplasat iar la AJPIS, dl care se ocupa de solutionarea cererii mi-a explicat punctul lui de vedere, frica mare fiind un control de la curtea de conturi.
L-am rugat sa imi formuleze raspuns in scris, l-am primit abia saptamana aceasta, abia dupa 3 luni (de pe 8 iulie m-am intors in activitate), insa nu m-a convins.
Prin urmare, ce alt demers pot face pentru a verifica daca angajatorul a trecut cu aceste sume in declaratia nominala lunara (D112) din luna in care le-ati primit, respectiv aprilie 2012? In aprilie 2013 nu exista nicio fisa fiscala depusa de Ministerul Educatiei in baza de date de la Administratia financiara, nici pentru 2011, nici pentru 2012.
Va multumesc anticipat!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook