avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Dorina87

Activitate Dorina87

prize,intrerupatoare, panouri electrice...
Buna ziua,
Ce caen trebuie sa am pentru a putea vinde instalatii electrice cu ridicata sau prin intermediere? Multumesc!
Buna ziua,
Pot autoriza la ONRC comert cu ridicata la terti? Mentionez ca nu am punct de lucru si sediul este fara activitate...
Buna ziua,
Unde trebuie depuse declaratiile unui SCA cu domiciliul in sectorul 2, al caror asociati avea domiciliul tot in sectorul 2, dar si l-au mutat in sectorul 3?
Multumesc!
Ma aflu in postura de prestator, multumesc pentru informatii, vreau sa fiu cat mai in regula.
O zi buna!
Buna ziua,
Daca intra un nou asociat in firma, acesta trebuie sa dea specimen de semnatura sau vreo declaratie notariala? Mentionez ca nu va avea si functia de administrator.
Multumesc!
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca exista un minim de gramaj stabilit prin lege pentru carnea dintr-un meniu la un restaurant? Sau pentru portii in general?
Daca exista si stiti sa ma si indreptati catre un articol de lege, va multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns!
Buna seara,
Am facut o rezervare de denumire firma la ONRC Bucuresti, iar acum s-a stabilit de catre asociat ca sediul social al firmei sa fie la ILFOV. In concluzie va trebui depus dosarul de infiintare la ONRC ILFOV. Va rog sa imi spuneti daca pot folosi aceasta rezervare de denumire firma de la ONRC BUCURESTI, pt infiintarea societatii la Ilfov.
Multumesc!
Va deranjez cu o ultima intrebare: ati specificat ca trebuie facut contract de cesiune. Acesta nu se face in momentul in care iese un asociat din firma? Se face si cand intra unul? Multumesc!