avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate matei5

Activitate matei5

Daca o persoana este absolventa de scoala profesionala este considerata ca are studii medii?

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule pe forum, multumesc]
multumesc frumos dar nu am gasit nimic similar valabil de la 1 iulie si mai ales pentru angajatii care lucreaza si cu cim.
presedintele asociatiei de proprietari angajat pe baza de contract de mandat ce oligatii fiscale are de la 1 iulie 2012 daca este angajat si la alta firma pe baza de contract individual de munca pe perioada nedeterminata sau este pensionar
Discuție declaratia 112
daca 3 persoane au contract de conventie civila (contabil ,mecanic,administrator,la o asociatie de proprietari),si in acelasi timp sunt si angajati cu CIM ce obligatii fiscale au si in ce sectiune copletam declaratia 112 .multumim frumos ca existati
Discuție declaratia 112
daca la o asociatie de proprietari suntem trei angajati pe baza de conventie civila (administrator, ingrijitor , cenzor) si luna de luna trimitem declaratia 112 si platim impozi 16%-pensii 10.5% si somaj doar pentru angajati este corect ? mentionez ca toti trei sunt angajati si in alta parte cu contract de munca pe perioada nedeterminata.
Discuție cas
daca sunt angajat pe perioada nedeterminata de 38 ani si plateste firma cas,somaj.sanatate,impozit , daca lucrez si in alta parte pe baza de conventie civila cu un salariu de 300 lei (net) ce taxe platesc ?
ce taxe se platesc
Discuție declaratia 600
suntem as. de proprietari cu trei angajati pe baza de conventie civila-toti angajati si la alte societati cu contract de munca pe perioada nedeterminata - cu salarii nete de 120,200,400 lei- depunem declaratia 112 lunar cu plata impozit, prensii somaj prin aparitia acestui formular ce se schimba ? depun formularu 600 -mai depun declaratia 112 -multumesc anticipat pentru raspuns.