Buna ziua comunitate
Vecinul me si-a montat niste lampi extrem de puternice pentru curtea lui, astfel incat acestea prin orientare si putere, lumineaza lejer si curtea mea. Ba mai mult si fereastra dormitorului meu, asa incat de cate ori trece o pisica pe la el prin curte, eu aflu. Culmea e ca aflu si cand trece o pisica prin curtea mea, intrucat senzorii lui sunt dati la maxim si daca ma plimb pe la mine prin curte ma trezesc cu niste lampi orbitoare in fata. L-am rugat sa rezolve problema insa omul mi-a zis ca ma plictisesc si ca ii caut nod in papura. Asta dupa ce stie prea bine ca e cu gardul 1.2 m la mine in suprafata: :) dar asta e alta discutie
Va rog sa imi spuneti cum pot sa rezolv nesimtitul vecin astfel incat sa nu mai fac recensamantul felinelor, fara voia mea.
Locuiesc in spatele unui magazin Profi localizat in cartier la parterul blocului.
Din pacate de cand au deschis magazinul aici, zilele linistite s-au dus naibii. Pe langa faptul ca strada si asa ingusta e mereu blocata de tiruri de marfa, livrarile incep dimineata la 6.30 pana seara la 10. Nu va pot descrie zgomotul ce-l fac angajatii Profi cand descarca marfa. Pe langa faptul ca trantesc paletii din masina direct pe sflat fara nicio jena, mai si tipa parca-s pe stadion.
Va rog sa imi dati niste solutii legale sa ii limitez cu livrarile intr-un interval orar bine stabilit iar tirurile sa nu mai intre pe strada noastra intrucat deja ne-au acrosat masinile noastre ale locatarilor.
1.Unde a fost domiciliul comun?
2. Cand a fost infiintata firma?
3. Cat timp au fost casatoriti?
4. Unde locuieste copilul?
5. Ce varsta are copilul?
6. Unde locuieste cumnata?
7. De cat timp locuieste cumnata la actuala adresa?
1. in italia/milano
2. acum 2 ani, inainte de a se casatori
3. cam 2 ani, poate mai putin...
4. cu parintii
5. are aproape un an
6. acum tot cu sotul ei de care vrea sa divorteze
7. de aprox 2 ani
Nu stiu exact daca am nimerit bine, daca nu rog adminul s amute subiectul acolo unde stie dansul mai bine.
problema mea e asta: am un prieten in Canada care m-a rugat sa il ajut sa vanda o garsoniera din Bucuresti. Problema este ca nu stim (nici el nici eu) ce acte am eu nevoie ca sa ii pot vinde aceasta garsoniera.
va rog sa ne ajutati
adica pot deduce TVA DOAR daca semnez un contract? pai, daca ma duc in prospectare de piata, sau alte activitati care ma ajuta in cadrul firmei, cum fac? ce toti agentii de vanzari care fac drumuri cu masina firmei ca sa faca vanzari au si finalizare la vanzari? pai in cazul asta toti agentii trebe sa semneze ca sa poata sa-si deduca TVA, altfel...
Sunt si alte activitati care duc la semnarea unui contract. Eu pot face 5 drumuri la bucuresti din iasi ca sa ma plec in fata unei firme ce s-ar putea sau NU sa imi dea de mancare pt 1 an. Eventual dupa ce semnez ma duc la sedinte si alte traininguri sustinute de acea firma...
e ca naiba.. ori sunt eu prost ori aia care au facut legea sunt batuti in chip...
Dar eu ma duc sa imi viztez clientii cu masina de serviciu. Am foi de parcurs... cum naiba deduc TVA-ul? Sunt cheltuieli ca sa imi procur bani sa le dau ametitilor astora din guvern...
In status scrie ca eu nu desfasor activitati la sediul meu ci la cel al clientului...
Reprezint o firma ce desfasoara servicii in domeniul IT prin internet. Acum 2 ani o persoana juridica reprezentata printr-un angajat a facut o comanda pentru un serviciu, insa plata nu a facut-o persoana juridica ci persoana fizica din contul propriu. Evident ca i s-a emis factura fiscala acelei persoane si ea a administrat serviciul respectiv.
Intre timp acea persoana a fost concediata, iar firma respectiva doreste sa administreze serviciul in cauza, insa i-am refuzat acest lucru, avand in vedere ca plata a facut-o persoana fizica din contul propriu.
Ce ne sfatuti sa facem? Cui ii dam drept de administrare asupra serviciilor? #-o