avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiCT

Activitate AndreiCT

Buna ziua!

Ma aflu in situati in care am primit o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din care rezulta ca sunt proprietar pe un teren. Problema este ca o alta persoana care a cumparat acelasi teren de la un frate a primit o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din care rezulta ca respectivul este proprietar.
Intrebarea mea este ce se face in acest caz? Cine este proprietarul?
Buna ziua!

As dori sa stiu daca Politia Transporturi Navale are dreptul sa opreasca masini in trafic, sa legitimeze conducatorul auto si pasagerii si sa faca un control asupra autoturismului.
De asemenea, mi-ar fi de mare ajutor sa imi spuneti care sunt atributiile lucratorilor de la Politia Transporturi Navale.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Pierdere somaj
Am fost in cursul zilei de azi la AJOFM si mi s-a spus ca nu a fost afectat cu nimic somajul si ca voi primi in continuare.
Multumesc pentru ajutorul acordat!
Discuție Pierdere somaj
Buna ziua!
Imi cer scuze daca nu am postat acest mesaj in categoria potrivita.
Am o problema la care nu am gasit rezolvare in alta parte.
Sunt somer si m-am angajat acum cateva zile la o societate. La cateva ore dupa angajare trebuia sa incep serviciul, dar cand m-am prezentat la locul de munca mi s-a spus ca nu mai e nevoie de serviciile mele, astfel ca de comun acord cu firma am hotarat rezilierea contractului. As vrea sa stiu, in aceste conditii, voi mai beneficia de somaj?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Eliberare anexa 26 pentru somaj
Cei de la Agentia de Somaj mi-au spus ca nu e treaba lor si m-au trimis catre ITM. Am facut o reclamatie la ITM, iar acestia mi-au spus ca va fi trimisa la Bucuresti, avand in vedere ca firma este inregistrata pe Bucuresti. De asemenea reprezentantii din Constanta ai firmei mi-au spus ca voi primi prin posta toate actele necesare, dar pana acum am primit doar o decizie.
Mentionez ca preavizul a expirat pe 22 August.
Buna seara!

As dori sa stiu cine este responsabil cu eliberarea anexei 26 pentru somaj. Din cate am citit, responsabila este firma, dar as vrea sa stiu in ce conditii se elibereaza.
In urma discutiilor cu conducerea firmei am fost informat ca postul ocupat de mine in prezent, cel de sef de tura la firma de paza respectiva, a fost restructurat si urmeaza sa ocup postul de agent de securitate. As vrea sa stiu daca in cazul rezilierii cotractului de munca pot beneficia de somaj sau daca sunt unele conditii?
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care eu, ca angajat in functia de agent de securitate la o firma, refuz sa semnez acordul de diminuare a salariului.