avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate iogene

Activitate iogene

Am un copil diagnosticat cu :deficienta funcțională grava(cu asistent), cod handicap 6,care urmează cursurile școlare la o școală specială. În aceeași curte cu școala este un centru de recuperare care oferă gratuit terapii specifice copiilor cu dizabilitati, la acest centru fiind înscriși după terminarea orelor de curs după ora 12 majoritatea copiilor din școală, inclusiv fiica mea. Problema este ca școală, încearcă sa oblige părinții sa lase copiii sa facă terapiile în școală spunând ca suntem obligați prin lege în caz contrar urmând sa pierdem toate drepturile copiilor. Am citit legea învățământului și planul cadru pentru învățământul special dar nu scrie nicăieri asa ceva. Părinții sunt mulțumiți de evoluția copiilor în urma terapiilor din centru și nu sunt de acord cu decizia scolii. Am fost acuzați ca nu înțelegem legea. De aceea va rog, dacă poate cineva sa ne lămurească, sa vedem ce putem face. Va mulțumesc.
asociatia noastra a dat in judecata pe fostul presedinte pentru recuperarea arhivei asociatiei perioada 2009-2015.mentionez ca din ianuarie 2015 fostul presedinte a anuntat ca vrea sa renunte la functie.acesta a incercat in cadrul mai multor adunari generale facute in perioada ianuarie-iunie 2015 sa predea arhiva dar nimeni nu a vrut postul de presedinte mai mult nimeni nu a vrut sa preia arhiva,comitet,cenzori.mentionez ca este un bloc de garsoniere,fost camin si nu avem un loc amenajat pentru pastrarea actelor.in iunie 2015 fostul presedinte a vandut garsoniera si cu greutate a convins un membru al comitetului sa ia macar actele asociatiei,acte constituire,contracte furnizori,stampile,chitantiere pentru a putea functiona in continuare dar a fost obligat sa plece cu arhiva dupa el.in momentul acela asociatia era la zi cu furnizorii mai putin radet care era sistat de 10-11 ani .acum noua conducere vrea arhiva dar fostul spune ca nu a avut unde sa o pastreze in conditii bune si ca aceasta a fost distrusa.intrebarea mea ar fi urmatoarea- dat fiind faptul ca am deschis proces pentru recuperare dar el nu mai are arhiva ce risca fostul presedinte? vor fi trasi la raspundere si fostii membri de comitet care au refuzat preluarea arhivei? Multumesc
Răspuns la discuția RESTANTE APA NOVA
conditiile tehnice permit dar legal avem nevoie de o hotarare in adunarea generala sau de o decizie judecatoreasca?
asociatia de proprietari poate opri apa rece proprietarilor care refuza sa-si achite cotele de intretinere?
o asociatie de proprietari poate renunta la contabilitatea in partida dubla si sa treaca la contabilitatea in partida simpla?
Se poate cumpara un apartament pe numele unui copil cu handicap,in varsta de 5 ani?
Răspuns la discuția Atestat
multumesc
Discuție Atestat
intr-o asociatie de proprietari este legal ca un proprietar sa ceara copie dupa atestatul administratorului?