avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate VioletaC

Activitate VioletaC

Buna ziua!
Recent am obtinus permisul de conducere in sua.As vrea sa stiu daca este valabil si in Romania?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Drept familiar
Multumesc de raspuns.
Deci sa inteleg ca nu pot face nimic, cat timp este in viata.
Discuție Drept familiar
Buna ziua!
Intentionez sa imi dau in judecata parintele (tatal) pentru foloase materiale care mi-ar cuvenii din imobilele pe care le detine el si mama sa(mai multe case si terenuri) .Precizez ca am fost crescuta de mama si de la tata am beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului,in rest nu am avut nici un fel de legatura cu el.Intrebarea ar fi ce pot sa pretind de la el si implicit si de la mama lui si ce sanse de reusita asa avea.
Multumesc anticipat.
Buna ziua!
Am infiintat un SRL-D in iunie 2015.Precizez ca nu am avut nici un fel activitate.Cand trebuie sa depun bilantul (daca trebuie).
Discuție Partaj
Buna ziua!
O casatorie care a rezultat un copil ,femeia de ce drepturi beneficiaza in urma unei eventuale despartiri.Precizez ca bunurile n-au fost dobandite de ambele parti si nici in timpul casatoriei.
Va multumesc pentru raspuns.
Deci sa inteleg ca exista un minim de acte obligatorii la angajare sau angajatorul hotareste ce acte sunt necesare?(analize medicale,cazier,diplome etc.)
Buna ziua!
Recent am infiintat un SRL-D,iar acum as vrea sa ma angajez ca si administrator.Ce documente am nevoie ca sa ma angajez la propria mea firma,fiindca am inteles ca ar fi nevoie si de analize medicale,cazier,diplome de studii etc.
Va rog sa ma lamuriti cat mai detaliat .
Va multumesc
Răspuns la discuția Contract
Multumesc frumos pentru raspuns.Dar ce fel de contract imi recomandati ca sa am cat de cat o siguranta ca raman cu ceva dupa ce se naste copilui sau ....
Discuție Contract
Buna ziua!Vreau sa va cer sfatul in urmatorea problema.Vreau sa ma casatoresc cu o persoana.Persoana respectiva are un apartament si o casa la tara.In schimbul casatoriei si a nasterii unui copil respectivul imi ofera jumatate din apartament si jumatate din casa de la tara.Ce fel de act ar trebui sa fac (vanzare/cumparare,donatie,etc)cu respectivul ca sa nu imi fac griji ca ulterior va venii el sau cineva din familia lui ca sa recupereze jumatatea din imobilele respective.Va multumesc
Buna ziua!
Recent am infiintat un SRL- D.As dori sa va intreb in legatura cu obligatiunile pe care le am ca si SRL-D(Minim salariati,dari catre stat,etc).Specific ca nu am de gand sa accesez fonduri nerambursabile(Cei 10.000 euro).
Va multumesc anticipat.