Este trecut in certificatul de nastere dar la el nu a venit niciodata sal vada de la
Nastere e locuind la parinti ei.
La ce proceduri ari trebuii incepe.multumesc.
Cum pot trece copilul sotiei pe numele meu.Ian nefind casatorita in regula cu tatal copilului si nici alocatia
Nu ia dato vreodata.
Cum pot recupera taxa auto daca am vanduto masina?
in urma divortului instanta a hotarat un program de vizita la domicilul mamei datorita faptului ca copilul fiind bolnav cu handicap grad 1 si dinsa fiind insotitorul lui .la vizitele care le fac copilului ex sotia nu ma lasa sa vad copilul in casa ,invitandul mereu afara din casa sal vad ,fapt ce ma ingrijoreaza de cresterea lui ,cumparandui haine trebuie sa le probez afara si fiind frig lam dezbracat de multe ori pentru a proba cea cei cumpar ,iam explicat de N ori ca treb sa stau cu el in casa dar dansa refuza unde pot sa ma adresez pentru a clarifica situatia
sotia a depus divort ,care intre timp sa razgandit acum trebuie sa platesc ceva cheltueli de judecata, cum se procedeaza.
am adus martor si pe sora mea a raspuns si ia o data la telefon din cele 13 ori care ma sunat, politia ia facut dosar si ia trimis la parchet mia zis ca trb sal audiese si pe el apoi vorbeste agent cu procurorul,e posibil tuate acestea
am fost chemat cu nr privat de concubinul sotiei,care ma jignit si mia vorbit urat la telefon,am depus plangere la politie,as dori sa stiu ce-i poate face politia in acest caz.
amenintarii
am fost amenintat de concubinul sotiei ca ma omoara prin telefon cu nr privat,am depus plangerie la politie,doresc sa stiu daca se poate verifica convorbirea telefonica de organele abilitate cea ce am fost de acord in plangere.
am sunat la 112 si mi sa zis ca convorbirele sunt inregistrate ,sa depun o plangere la cea m-ai apropiata politie,cea ce am si facut
am fost amenintat de concubinul sotiei prin telefon cu nr privat ca daca mai fac vizite acasa la copil el fiind cu mama pana la solutionarea procesului ma va omora,cum pot justifica convorbirea telefonica amenintarea lui ,catre mine,la politie eu nu stiind cu ce nr a sunat.