in urma unei reclamatii anonime facute la adresa fratelui meu,intr-una din zile garda de mediu insotita de politia locala de sector mi-a adus la cunostinta ca fratele meu a adunat mult gunoi menajer in incinta curtii sale si are obligatia sa faca curat sau eu sant obligata sa dau o declaratie la primarie pentru a i se face curatenie de firma de salubrizare.Mentionez ca, din pacate, fratele are probleme psihice si eu nu am reusit sa-l fac sa inteleaga ca este nevoie sa faca curat sau sa lase sa fie ajutat.GARDA DE MEDIU insa ma preseaza pe mine,iar cand au venit randul trecut au aplicat lovituri puternice in poarta.sa dau declaratie pentru a putea veni dansii sa ridice aceste deseuri.Sant obligata sa dau aceasta declaratie si sa fiu amendata prin prisma faptului ca sant sora lui?Va multumesc anticipat
am locuit impreuna cu mama mea pina de curand cand aceasta a decedat.Mama detinea chitanta de mina si de aceea la circa de politie era nevoie sa mearga personal la EVIDENTA POPULATIEI.Imi expira cartea de identitate curand si nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie in care mama mea a decedat.Este nevoie de succesiune ca sa mi se innoiasca cartea de identitate?Va multumesc anticipat
locuiesc la curte si doua persoane care s-au recomandat ca sant de la PRIMARIE mi-au cerut buletinul pentru a-mi da niste subst.deratizare,insa nu am avut increderea necesara sa le dau actul iar ele m-au amenintat ca voi primi amenda si ca sant obligata sa semnez ca refuz acest lucru.Este LEGAL sa primesc amenda?
'eram obligata sa primesc ce mi-a trimis PRIMARIA?VA multumesc anticipat
buna ziua.mama mea a locuit intr-un imobil la curte timp de 40de ani,insa nu are act de proprietate ci o chitanta de mina.exista o lege care sa-i puna in posesie pe cei care au locuit zeci de ani intr-un imobil?sau calea judecatoreasca este singura solutie?
lucrez la o institutie de stat unde seful meu mi-a facut de-a lungul timpului multe abuzuri.Curand voi sustine examenul psihologic si imi este teama ca seful meu v-a interveni la acest test.Rugamintea mea la dvs.este ,daca puteti sa-mi spuneti daca il pot sustine acest test psihologic si in alta parte,nu neaparat la institutia unde lucrez?iar daca DACA AM VOIE ,atunci mai sant obligat sa-l sustin si la servici? VA MULTUMESC ANTICIPAT