avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters259084

Activitate ContSters259084

Răspuns la discuția Indemnizatie de insotitor
Am fost numit curator si am semnat o hartie in acest sens .
Răspuns la discuția Concediere
In primul rand ar trebui sa va anunte anteriori concedierea inscris cu toate motivele care tin sau nu tin de angajat .

Iar zilele de concediu ramase se vor plati la salar .
Răspuns la discuția Indemnizatie de insotitor
Si cum pot afla daca imi revine mie indemnizatia ?

Eu sunt insotitorul bunici mele din 2010 si as dori sa stiu daca mi se cuvine mie indemnizatia de insotitor .
Răspuns la discuția Probleme intabulare
Se poate merge pe prima varianta
Angajatorul poate prelungi in termen de 12 luni de 3 ori Contractul pe perioada determinata .
Răspuns la discuția comision riscul bancii
Da
Răspuns la discuția Cumparare minori
Admiterea actiunii in constatare este conditionata de existenta unui interes legitim, actual si nascut.
Concediul fara plata, se acorda potrivit dispozitiilor art. 148 alin. (1) din Codul muncii, pentru rezolvarea unor situatii personale.

Asa dar, durata concediului fara plata se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

Salariatii au dreptul la concedii fara plata, fara limita prevazuta la alin. (1), in urmatoarele situatii:

a) ingrijirea copilului bolnav in varsta de peste 3 ani, in perioada indicata in certificatul medical; de acest drept beneficiaza atat mama salariata, cat si tatal salariat, daca mama copilului nu beneficiaza, pentru aceleasi motive, de concediu fara plata;

b) tratament medical efectuat in strainatate pe durata recomandata de medic, daca cel in cauza nu are dreptul, potrivit legii, la indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca, precum si pentru insotirea sotului sau, dupa caz, a sotiei ori a unei rude apropiate - copil, frate, sora, parinte, pe timpul cat acestia se afla la tratament in strainatate -, in ambele situatii cu avizul obligatoriu al Ministerului Sanatatii.

(3) Concedii fara plata pot fi acordate si pentru interese personale, altele decat cele prevazute la alin. (1) si (2), pe durate stabilite prin acordul partilor.
Pai in cazurile de fata dat fiind vorba de vanzari on line nu prea se poate face mare lucru mai ales daca este din alt oras .