Stie cineva sa imi spuna si mie cand anume trebuie sa fie intocmite rapoartele de caz ale agentilor de politie (din trafic)? Trebuiesc sa fie intocmite atunci cand s-a constatat contraventia sau se fac doar la cererea instantei?
Am o nelamurire, hotararile cand sunt comunicate partilor nu trebuie sa fie semnate de presedintele instantei si de grefierul de sedinta?
Nu ma intereseaza situatia in care un judecator nu poate semna. Ma intereseaza copiile hotararile care se comunica partilor trebuiesc sa fie semnate si alea,nu?
Ma refeream la cererea pe care trebuie sa o completez. Am inteles ca in mod normal cererea (cerere tipizata, ca un fel de formular) respectiva se ridica de la instanta dar pentru ca eu le trimit prin Posta ma intrebam de unde altundeva pot sa o iau.
trebuie sa inregistrez niste modificari aduse actului constitutiv si statutui, printre care si sediul. Am inteles ca am nevoie de copie dupa incheierea instantei de judecata prin care i s-a acordat personalitate juridica. Ar trebui sa duc si incheierea prin care s-a admis schimbarea membrului fondator si denumirii? Sau imi trebuie cumva doar certificatul de inregistrare in copie?
De asemenea, copia dupa contractul de locatiune (dovada sediului social) trebuie autentificata?
Am inteles. Iar actul constitutiv si statutul in forma autentica trebuie sa contina noii membri ma gandesc..?
Iar procesul verbal trebuie sa fie autentificat?
As avea nevoie de niste informatii, e vorba de o fundatie. Se schimba directorul executiv si unul dintre membri. De ce acte am nevoie pentru inregistrarea de la judecatorie,?
Din cate am dedus eu dupa ce am citit legislatie, ar fi vorba de:
-cerere tip
-proces verbal al Consiliului director actual (3 originale si 1 copie)
-taxa judiciara
-timbru judiciar
DAR intrebarea mea este: am nevoie si de urmatoarele:
> act constitutiv si statut in forma autentica
> dovada sediului, a patrimoniului si a disponibilitatii denumirii ???