In lumea in care traim cred ca da. Am vazut copii traind mult mai fericiti intr-un cuplu de homosexuali decat multi altii intr-o familie cu probleme de alcool, etc. Pana la urma e o dereglare, de sanatate, la acesti oameni, dar care nu-i face cu nimic inferiori noua, celorlalti. Nici educatia nu poate influenta orientarea sexuala asa ca ... de ce nu ?
Sunt de acord cu dumneavoastra domnule. De altfel daca pui la trei notari aceiasi intrebare vei avea 3 raspunsuri. Mama s-a bazat pe competenta unui notar si a platit in plus cel putin 1000 de euro, la vanzarea unui teren.Si atunci cum as putea gandi altfel ?
Daca mama a decedat in urma cu 3 ani in Israel, si era proprietara unui imobil in Bucuresti, mostenitori fiind cei doi copii. S-a facut succesiune in Israel, s-a stabilit ca exista doi mostenitori de drept. Am dori sa stim ce spune legea in acest caz, care sunt etapale pe care trebuie sa le urmam si daca platim din nou taxele de succesiune in Romania. Multumesc
Stiu ca intrebarea s-a mai pus dar ... as dori cateva amanunte . Locuiesc in strainatate ... mama a reusit sa trimita la monitorul oficial declaratia de pierdere a originalului ... ceea ce nu inteleg eu este termenul pe care cei de la posta i l-au spus pentru primirea exemplarului ... 2 luni. Cererea a fost depusa la inceputul lunii iulie. Apoi ... este necesara si declaratia la notar ? , daca poate s-o faca mama ..; si de ce are nevoie ? daca se poate face inainte de apartia MO ? Diploma a fost eliberata de liceul din Vatra Dornei in 1981, trebuie sa ma duc eu la Inspectorat sau trimite liceul ? Imi cer scuze ... dar la toate telefoanele date ... am primit alte raspunsuri