Buna seara. Mama mea are 3 frați vitregi după tata. Aceștia au cerut succesiunea fără să o citeze sau sa o întrebe. Am inteles ca deja este eliberat certificatul de moștenitor. Ținând cont că proprietatea bunicului este în Dâmbovița și noi locuim in Craiova, care sunt pasii pe care ii putem face? Bunicul a murit în 1995. Multumesc.
Imi cer scuze pentru insistenta.
Revin insa cu noutati:
In data de 05.09.2014 am fost chemat la sediul firmei pentru o solicitare verbala pentru a-mi da demisia.
Astazi cand am revenit din C.O. am primit o instiintare ca in data de 05.09.2014 a fost demarata o cercetare disciplinara prealabila pentru insusirea de foloase necuvenite.
Mentionez inca odata ca nu am legatura cu orasul in care s-au insusit foloasele, nu am legatura nici cu persoanele implicate, iar membrii comisiei sunt : 1. Cel care doreste sa "ofere " postul meu altcuiva si 2.angajata de la Human Resources care mi-a ras in nas pe motivul ca poate eu am dorit sa vin din C.O. la punctul de lucru si nu am nicio dovada ca mi s-a solicitat demisia.
Se amintesc deasemenea in decizia de instiintare si anumite declaratii care au fost luate cu mai mult de 30 de zile inainte sa aflu ca sunt cercetat.
Este o.k. ce se intampla?
Cunoasteti un avocat care sa ma ajute in Craiova?
Multumesc frumos.
Am trimis o cerere la departamentul HR, pentru ca astazi am fost anuntat ca trebuie sa imi prezint demisia sau mi se va desface contractul de munca.
In aceasta cerere am solicitat in scris informatii legate de orice cercetare disciplinara impotriva mea in ultimele 30 de zile, pentru ca eu nu am fost instiintat de niciuna. In continuare eu nu am fost anuntat pentru ce sunt cercetat si nu mi s-a cerut un punct de vedere.
Ar trebui sa imi raspunda?
Trebuie sa imi angajez un avocat?
A fost demarata o cercetare disciplinara pentru insusirea unor foloase necuvenite.
Nu am fost anuntat despre aceasta cercetare, care are ca obiect insusirea unor produse destinate unui scop promotional.
Mentionez faptul ca nu am legatura directa cu punctul de lucru respectiv, iar legatura este facuta pentru a ma invinovati, cu scopul de a parasi postul.
Ca urmare a unor restructurari, postul meu este dorit de altcineva care este sustinut de majoritatea membrilor board-ului companiei.
Am fost anuntat pe surse ca voi fi dat afara.
Cercetarea asta disciplinara este in regula?
Pot fi dat afara pentru ceva inscenat cu scopul de a elibera postul?
Multumesc
Societatea la care lucrez va fi cumparata de o alta societate.
Acesta poate schimba managementul cum doreste?
Societatea are un sediu centra cu 200 de angajati si 27 de magazine cu conducere formata din Director General, Director Adjunct si 2 Asistenti.
Postul meu este de Asistent manager cu atributii de Director Adjunct.
La ce ma pot astepta?
Am depus o sesizare la primarie cu privire la inlocuirea gardului despartitor intre proprietati din materialul plasa de sarma in tabla zincata.
Aceasta produce pe timpul verii o serie de neplaceri cum ar fi incalzirea, efectul de oglinda si ofilirea tuturor plantelor aflate in vecinatate.
Distanta intre case este de circa 6 m si este insuportabil de cald.
Acest gard are si fundatie de beton.
Reprezentantii primariei sustin sa ma adresez justitiei, in timp ce vecinul imi spune ca el cunoaste toata lumea la primarie, politie si ca fiind in PSD ca si primarita, nu pot face nimic pentru ca este intangibil.
Este corect cum reactioneaza primaria?
Am produs o inundatie vecinului de sub mine.
Eu nu locuiesc in imobil, fiind ocupat de o chiriasa.
Administratorul a inlocuit in lipsa un T care ulterior am constatat ca distribuie apa rece si vecinei din stanga.
Asiguratorul apartamentului vecinului afectat se poate indrepta impotriva mea pentru recuperarea prejudiciului, sau este coloana comuna si administratorul este responsabil?
Asiguratorul cere administratorului un proces verbal pentru constatare, dar acesta cred ca nu o sa mentioneze ca este coloana comuna.
Ce pot face?
Vecinul meu mi-a distrus gardul proprietatii pentru lucrari la alimentarea cu apa pe o lungime de 50 de cm.
Gardul este din beton si stricaciunea este foarte vizibila.
Ce pot face?Pot depune o plangere penala pentru distrugere?
Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza.
Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in care era radarul era limita de 50 km/h.
Viteza cu care se dplasa era de 76 km/h.
Tinand cont ca mai avea 12 puncte de penalizare, cu cele 3 primite astazi se fac 15.
A mentionat ca are obiectii pe Procesul Verbal si intentionam sa contestam in instanta amenda contraventionala.
Intrebarea este urmatoarea:
- Daca facem contestatie si instanta nu se pronunta pana in data de 05. 09.2012, daca pierdem contestatia se aduna si punctele care au expirat pana in 05.09.2012?
Adica daca i se anuleaza 3 puncte in timpul solutionarii contestatiei permisul mai trebuie predat?
Multumesc,