avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate epigonii1

Activitate epigonii1

Buna ziua. Am primit un proces verbal referitor la executarea silita a celor 2 autoturisme pe care le detinem. Creditul facut la BCR a fost achitat in 2007 insa ca prin minune nu figureaza ca ar fi achitat iar noi am pierdut chitantele cu mult timp in urma. Kruk este firma de recuperare care a initiat acest proces. Ce trebuie facut ? Noi am vandut una dintre masini inainte sa primim acest proces verbal,am scos fiscalul,nu avem alte datorii la stat. Exista posibilitatea ca noul propietar sa nu poata inmatricula masina ?
Va multumesc pentru orice raspuns !
Răspuns la discuția Somatie executare silita
Suma datorata a fost de 2900 lei si acum a ajuns la 4000 lei. Doar ca nu stiu cum voi face ca sa pot plati esalonat daca ei nu sunt de acord si cer pentru inceput o suma mai mare.
Răspuns la discuția Somatie executare silita
Am inteles. Eu detin bani deocamdata pe cardul de debit folosit de mama mea iar bunuri imobile nu am,decat dupa decesul bunicului. Prin urmare,se poate pune poprire si pe cardul de debit daca nu sunt de acord cu achitarea esalonata ?
Buna ziua ! In urma unei sume catre Telekom Romania care nu a fost platita,am primit o somatie de la o societate civila profesionala de executori judecatoresti,prin care mi se aduce la cunostinta ca va urma sa fie demarata procedura judiciara impotriva mea. In acest caz vreau sa va intreb,deoarece eu nu ma aflu in tara,ce pot face ? Este specificat ca se poate executa un bun pe care il am in coproprietate sau conturi la banci. Intreb pentru ca,unul dintre cardurile de debit este folosit de mama mea iar un apartament imi este lasat de catre bunicul meu mie dupa moartea dansului,insa sunt trecuta in acte. Ce ma sfatuiti sa fac in situatia de fata ? Nu pot plati suma integrala decat in rate lunare .
Va multumesc anticipat !
Este vorba de 10000 de euro,destul de mult...si da,aveti perfecta dreptate ca bunul sa fie comun,avand in vedere ca acest credit va fi platit din banii familiei.
Sotul meu doreste sa-i fie donat apartamentul si sa preia ratele ! Poate face asta ?
Am inteles ! Deci,in cazul in care se va face totusi donatia,tata-socru va ramane cu datoriile sau le poate prelua fiul pentru a nu fi vanduta casa ?
Va multumesc pentru sfat ! Sa speram ca se va gasi o solutie si inainte de executarea silita !
Buna ziua ! Tatal sotului meu a primit o citatie de executare silita a casei pentru neplata unei sume de bani,suma pe care el nu o mai poate achita lunar. A hotarat sa-i doneze apartamentul sotului meu,insa as vrea sa stiu ce se va intampla dupa aceasta procedura. Ma puteti ajuta cu un sfat ?

Va multumesc anticipat !
Discuție Flagrant
Buna seara.Astazi sotului meu i-a fost facut flagrant de catre organele de politie in urma cumpararii unui telefon de la o casa de amanet.Telefonul a fost furat de catre cel care l-a amanetat,iar proprietarul casei de amanet l-a vandut mai departe sotului meu.I-a fost confiscat si un telefon de-al meu totodata,care se afla in masina,deoarece nu am acte la el.Ne-au asigurat ca tot ce s-a confiscat ni se va inapoia.Proprietarului casei de amanet i s-a confiscat toata marfa insa problema este cum ne recuperam eu si sotul meu telefoanele?Va rog sa ma luminati si pe mine pentru ca,chiar nu stiu cum sa procedez!

Va multumesc anticipat!