Va multumesc mult.
FIICA MEA ARE CALITATEA DE CHIRIAS.Are contract de inchiriere cu RIAL-UL.Spatiul in care locuieste fiica mea acum,este spatiul unde am locuit si eu impreuna cu ea,inainte de a ma casatori si de a pleca din oras.Prin plecarea mea,contractul cu RIAL s-a facut pe numele ei,acum ea,locuind tot la celasi domiciliu pe care l-am avut si eu.
Dupa casatorie,voi reveni la numele purtat anterior casatoriei.De aceea apelez la bunavointa d-voastra pentru a parcurge corect toti pasii necesari.
MULTUMESC PENTRU AMABILITATE si astept si alte deatalii,dupa aceste completari.
Imi cer scuze ca revin si apelez din nou la bunavointa d-voastra.
Am o intrebare in ceea ce priveste semnarea unui contract de vanzare cumparare al casei parintesti.In urma decesului parintilor,noi,fratii(suntem 3 frati),am facut dezbaterea de mostenire si avem fiecare certificatul de mostenitor.Problema este ca intre timp,unul din fratii mei a decedat.Acesta,are la randul lui 2 copii.Copiii fratelui,sotia acestuia,celalat frate si eu vom putea semna actul de vanzare al casei?Sau vaduva fratelui meu si copiii au de facut si alte demersuri.
Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si nici alte bunuri .Am convenit impreuna sa divortam.Luna viitoare se va pronunta sentinta.Divortul va fi la Primarie.
Dupa pronunutarea sentintei,eu voi pleca in alt oras unde locuieste fiica mea.As dori,prin bunavointa d-voastra,sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru a-mi face mutatia la adresa fiicei mele.
Nu stiu cum sa procedez.Va trebui sa-mi fac in localitatea de domiciliu actual(unde voi locui pana la terminarea divortului) viza de flotant si in baza acelei vize imi voi putea face mutatia in orasul unde locuieste fiica mea?V-as ruga mult sa ma ajutati.
Va multumesc,
Cu deosebita stima,
Anghel Dorina
Apelez din nou la bunavointa d-voastra.Va rog sa-mi spuneti daca unul din copiii unuia din mostenitori,poate renunta la mostenire in favoarea mamei lui.De asemenea m-ar interesa daca acest act il poate face la un notar din alt judet(ei locuind in Galati) sau la notarul unde vom semna ceilalti mostenitori actele de vanzare cumparare,in judetul Braila.
Va multumesc foarte mult!
Buna seara,
Va rog frumos sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care ambii parinti sunt decedati si casa parinteasca a ramas celor trei copii.Unul dintre ei,sunt eu.Problema este ca anul trecut a murit cel mai mare dintre frati,care la randul lui are doi copii.
Inainte de moartea fratelui,am hotarat sa vindem casa de la tara.Rugamintea mea este sa-mi spuneti,va rog, daca in momentul vanzarii casei (cand semnam actele la notar)este obligatorie prezenta ambilor mostenitori ai fratelui decedat,sotia acestuia,eu si celalalt frate si ce taze trebuie sa platim noi ca vanzatori.
Va multumesc foarte mult!
Cu deosebita stima,
Dorina Anghel
Buna seara,
Apelez din nou la bunavointa si amabilitatea d-voastra.Am infiintat o societate(SRL).Va rog frumos sa ma ajutati.Spuneti-mi ce documente contabile trebuie intocmite, ce situatii trebuie depuse la finante si care sunt datele de depunere in cazul cand acestea sunt necesare.Nu sunt platitor de TVA.
Va multumesc foarte mult.