ndb
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna, ce sa platiti, ce sa va asumati, oricui i se poate intampla ce ati povestit, s-a intamplat, asta nu inseamna ca trebuie sa platiti verificarea etanseitatii apartamentelor tuturor locatarilor, dar acum daca aveti bani si nu va trebuie, o puteti face, este la latitudinea dvs.
Buna dimineata, tuturor
Este legal ca angajatorul sa nu plateasca concediul medical unui angajat, daca in programatorul activitatii angajatul figura liber, dar calendaristic era zi lucratoare ?
Stiindu-se ca zilele de sambata si duminica nu se platesc, fiind zile libere legal.
Multumiri anticipat,
Incalcarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale angajatilor si fostilor angajati, speta
Toti angajatii Societatii de Transport Bucuresti - STB de la mansa, au fost actionati in Instanta de judecata, grupati/dosar cate 5, 4, 3, 2 sau 1 neconexati dar pentru aceeasi cauza, pentru presupusa primire a unor bani LPI in cont, motivand reclamanta, fara sa li se cuvina, iar, de la Instanta pentru proces, pârâtii au primit in plic in afara textului scris si cate un cd, care in plus fata de motivatia reclamantei, aveau si datele cu caracter personal ale unor angajati care nu mai sunt printre noi, demisionati, demisi si pensionati.
Intrebare,
Prin aceasta actiune publica (chiar daca dosarele nu au fost conexate) a conducerii STB, in calitatea sa procesuala de reclamanta/angajator al propriilor pârâti/angajati de la mansa, a incalcat sau nu confidentialitatea datelor cu caracter personal ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns/uri ,
Buna ziua tuturor,
Speta,
Am lucrat intr-o zi, in aceeasi zi seara am primit rezultatul sarscov2, ca incepand cu acea zi trebuie sa stau in izolare.
Cum sunt pontat la locul de munca, stiind ca in acea zi am lucrat, neavand acoperire legala si nestiind ce rezultat voi primi cand il voi primi, si pentru aceeasi zi, in care am muncit deja, fiind considerat in izolare, mi se va elibera concediu medical ?
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca exista o baza legala de salarizare, de bun simt, care sa protejeze inocentii,, a salariatilor unei asociatii de proprietari ,, societate nonprofit'' compusa din 36 de apartamente - 100 de persoane, asociatie situata in ZONA “C- 5-C – ” - reprezentata grafic in culoare GALBENA?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
Va supun atentiei o speta, in care o persoana in varsta de 80 ani avand un pamant langa un nepot, au convenit de la inceput (in urma cu 6 ani), sa respecte linia de razor, pentru a nu fi deranjata de nepot. Acesta avand un solar, avid dupa spatiu, a ignorant, construind solarul pe razor, calcand mereu si distrugand recolta batranei. In tot acest rastimp de 6 ani, nepotul si-a deranjat matusa, spunandu-i vorbe urate, asta pana pe data de 06 martie, cand in drum spre cimitir (unde si-a inmormantat fiul in februarie 2015), trecand pe langa locul cu pricina, matusa batrana, si-a intrebat nepotul de ce a depozitat materialele pe locul ei fiindca I-a distrus recolta, nu a derminat batrana de spus, ce avea de spus, cand l-a vazut pe nepot (varsta de 54 de ani) venind in fuga spre ea, nestiind de ce?, a asteptat, insa cand a ajuns langa matusa batrana, a luat-o de umeri si a inceput sa o zdruncine in toate directiile, dupa care a trantit-o la pamant, continuand sa o loveasca in cap cu o pufoaica. Cand sa oprit din dat, batrana s-a ridicat si a vrut sa plece, umila (fiindca dupa cele intamplate, sarmana urinase pe ea), insa fiul neputului in varsta de 24 de ani a coborat dupa solar si a luat-o de umeri pe batrana, sugerandu-i tatalui (nepotul victimei) sa ii mai de-a cateva ca sa se invete minte, zis si facut, iar la final ia spus ca o va omori daca ii mai sacaie. Batrana si-a adunat puterile si a plecat catre cimitir, umilita si terfelita prin praf, transformat in noroi fiindca urinase. Dupa ce a fost la cimitir sa lase la capataiul fiului, florile, sau ce mai ramase-se din ele, batrana sa dus la sectia de politie din sat, si nu a gasit pe nimeni, ... inchis, personal in concediu. A repetat batrana drumul spre politie timp de 3 zile si nimic, asa ca s a dus la primar, care receptive, i-a promis batranei ca ii va chema pe politistii din alta comuna sa ii I-a sesizarea, zis si facut. Pe data de 09 martie a fost la sectie, si un agent a inceput cu intrebarile, la care batrana I-a raspuns, .... la final aceasta la intrebat pe agent cand se va rezova problema ei, ....iar agentul ia raspuns, sa stea linistita ca vine el la ea si ii spune, insa a trecut 1 saptamana si nimic, fapt ce ma determinat sa fac in numele ei o sesizare pe e-mail la IGPR, acestia raspunzand dupa 5 zile, iar dupa alte 3 zile batrana fiind chemata la sectia din sat sa faca sesizarea, dar scrisa de aceasta data, nu orala cum a fost prima data, cand a fost la sectia din sat.
Se va intampla ceva cu nepotul victimei, luand in seama si tergiversarea primului agent care a mintit spunand ca rezolva si nu a facut nimic, probabil?
Ce este de facut in situatia descrisa?
Multumesc anticipat!
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti care este programul de lucru pentru angajatii asociatiei de proprietari care au contract de mandat?!
Multumesc anticipat!
Toate cele bune!
Buna dimineata,
Va rog sa imi spuneti daca sunt conditionari sau ,,riscuri'', pentru un administrator de imobile, care are atestat emis de primaria unui sector si profeseaza in alt sector. :-/
Multumesc anticipat,
Toate cele bune @};-
Un cald salut tuturor,
Am o speta la care vreau parerile domniilor voastre.
O societate nonprofit ,,asociatie de locatari'' (debitor) si furnizori de servicii (creditor, exemplu: gaze, lumina, apa caldura etc).
De curand un furnizor din cele exemplificate a trimis reprezentantului asociatiei o informare din partea unui executor privitor la o decizie de punere in executare a unei datorii mai vechi a asociatiei, pentru care furnizorul respectiv are dovada tuturor notificarilor, ca sa nu se prescrie datoria, notificari de care locatarii nu au cunostinta.
In situatia descrisa sumar, cum va recupera executorul datoria si care va fi ordinea platilor catre celalti creditori, avand in vedere ca toti factureaza seviciile regulat!
Multumesc anticipat!
Cu stima,