avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate pupimic2006

Activitate pupimic2006

Va multumesc pt linkul de mai sus, d-na av. Romascanu, dar decedatul si posibilul mostenitor locuiau in urma cu 20-25 ani in Constanta, nu in Bucuresti. Ce e de facut atunci, cu ce se incepe? Multumesc.
Va multumesc, d-na avocat. Nu stiu cum putem gasi vreun mostenitor, decedatul fiind constantean, iar fiica probabil casatorita si cine stie pe unde, sub ce nume? Nici cu sotia nu am tinut legatura. Greu de tot!
Dar daca au trecut multi ani de la deces, cum procedam pt deschiderea succesiunii si cine: unchiul (era fratele sau si ar fi direct...raspunzator) sau tatal? Multumesc.
Sunt copropietar cu unchiul si fratele decedat al acestuia, trecut in titlul de proprietate
Nu gasim mostenitorii decedatului: sotia, fiica de care nu mai stim nici de peste 20 de ani. Intrebare: cum pot vinde terenul aflat in comun? Unchiul trebuie sa deschida succesiunea sau eu, sau nu este cazul? Notarul a refuzat incheierea actului de vinzare pe motivul lipsei mostenitorilor (de negasit). Ce e de facut? Ce care este cea mai usoara, rapida, necostisitoare? Pasii de urmat, pe inteles, va rog? Multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare cheltuieli de judecata
lucicaroman@yahoo.com a scris:

Buna ziua
Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum de 350 lei. Ma puteti ajuta cu un formular pentru solicitarea cheltuielilor de judecata, ca nu au fost cerute in dosarul deja depus?
Multumesc frumos Luci


Cereti si chelt de judecata, caci altfel le suportati din buzunar! Va recuperati aceste chelt + tx de poluare auto in 5 ani, cite 20%/an, stiti asta? Este bataia de joc a Guvernului "legalizata" prin OUG8/2014
Răspuns la discuția La multi ani !
Tuturor va doresc an prielnic, cu sanatate, discutii interesante si impliniri pe toate planurile!
Răspuns la discuția Program casierie asociatie
Inuti, n-am cu cinel. Multumesc.
Răspuns la discuția Program casierie asociatie
La mine refuza total programul. Ciocanim la usa ei, asa ii place, dar mie nu. Ne certam si pe tema asta, nu doar a repartizarii aiurea a cheltuielor. Cum o determin? Poate imi spuneti dvs. Multumesc.
va multumesc. Nu exista bunavointa deloc. Miine merg la primarie, sa vad ce raspuns...oficial obtin. Pia atunci nu platesc revizia lift. Numai bine!
da, am citit si recitit aceste articole impreuna cu presedinta, dar ea sustine ca se impart tot la nr pers. De unde aflu insa cota mea indiviza, cu exactitate, mai bine zis, suprafata totala a celor 44 apartament, pt ca al asociatie nu stie (sau se face ca nu stie!). E important, pt calcul!

Din cauza acestei necorelări, peste tot în lume contoarele de apartament nu sunt considerate contoare propriu-zise, ci "repartitoare", adică aparate care sunt folosite la repartizarea costurilor între consumatorii alimentaţi de la un branşament comun, existand o procedura de împărţire între locatari a pierderilor, proporţional cu consumul fiecăruia.


Aveti dreptate, am aceeasi ptoblema lunar si platesc pierderile la nr pers. Nu-mi convine, cauzele sunt multiple: picatura in cada (cum aflu vinovatii?), pers "lipsa", "manevre" la apometre. Ce se poate face/ Exista bransare individuala? Multumesc.