buna seara.vreau sa sa subliniez,cp0pilu nu merge incaltat prin casa,am parchet si m0cheta in camere,respect pr0gramul de liniste de la 12-16.n0i nu avem v0ie del0c sa mergem prin casa.
asta e pr0blema vecinul de sub mine nu v0rbeste cu nimeni din bl0c,si t0ti chiriasii au plect din cauza asta,daca stiam nici eu nul inchiriam,.respect pr0gramul de liniste. dar intrebarea mea este ,, cei care avem cpiii si altfel de vecinii ce tebuie sa facem,, sau nu mai facem cp0pii ca deranjam vecinii.n0i 0are am f0st f0arte cuminti cand am f0st mici nu cred.
Buna seara. Am si rugaminte sa-mi spuneti cum sa fac un vecin sa inteleaga ca un c0pil de 3 ani nu p0ate sa stea numai in pat sa nu faca galagie.Menti0nez ca stam cu chirie la parter dar sub mine e subs0l iar vecinu de sub mine nu sup0rta ca baiatu meu de 3 ani merge prin casa, se j0aca cu jucariile. Mia chemat p0litia de 7 0ri cred nici mu mai stiu si p0litia mia spus sal las in pace pe c0pil el nare nici-0 vina,.respectem pr0gramul de liniste. nu suntem 0 familie care sa faca scansal,sa danseze,sa dea muzica tare, pe el il deranjeaza c0pilu.Nu p0t sa stau cu c0pilu numai pe afara ca asa vrea el.Va r0g frum0s sami spuneti ce sa fac.
Buna dimineata.Am intrat in concediu pentru cresterea copililui pe 24 12 2012 <am nascut pe data de 12 11 2012> am fost la casa de pensii sa-mi iau o adeverinta cu cei doi ani care am stat acasa.pe adeverinta scrie ca am beneficiat din data de 24 12 2012 pana la data de 12 10 2014. De ce nu am beneficiat pana la data de 12 11 2014 <copilu a facut 2 ani pe 12 11 2014>
Buna ziua. Am fost dat in preaviz pe o perioada de 20 de zile din data de 20 11 2013,as dori si eu sa stiu ce benefici am de la firma pe perioada de preaviz si dupa incheierea acestuia,mentionez ca beneficiam si de bonuri de masa. Va multumesc.
buna seara.soacra mea a iesit la pensie in 2001 pe caz de boala ,pe decizie scrie ca iese la pensie la 59 de ani si 9 luni.intrbarea mea este daca iese la pensie la varsta de pe decizie sau dupa noua lege la 65 de ani?este nascuta pe data de 19 septembrie 1954. va multumesc
Buna ziua.Asdori sa stiu si eu daca trebuie sa fac un contract decomodad intre mine si tatal meu penru a putea sa fa firma pe adresa lui,mentionez ca eu locuiesc in aceasi curte cu el,dar el este propietarul imobilului.Trebuie sa deschid pfa persoana fizica autorizata pentru a acsesa maura 141.Va multumesc.