avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate coco0205

Activitate coco0205

Bună ziua. Atunci când schimb cartea de identitate este necesar să duc copii la casa de pensii și dagsp? Mulțumesc
Pentru decontarea în bani a bonurilor de carburant persoana cu handicap accentuat mai este necesar un număr de bonuri (călătorii) cum era după vechea lege sau se pot depune mai multe bonuri cu valoare mai mică pentru a acoperi valoarea decontului, respectiv 750 lei.
Bună ziua. Am 54 de ani și 33 de ani vechime în munca cu certificat de handicap accentuat din 2018, permanent, obținut pe baza recomandărilor medicale și adeverinței de la comisariatul militar fiindcă am fost inapt pentru serviciul militar. Pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu 10 ani? Mulțumesc.
Pentru a ieși la pensie pentru limită de vârstă cu cât timp înainte de împlinirea vârstei se poate depune dosarul? Ce acte trebuie să conțină dosarul de pensionare?
Se compensează sau nu? Nu am găsit nimic pe site-ul anre.
Bună ziua. Am o întrebare legata de compensarea la energie electrica. Dacă se depășește numărul de KW compensați într-o lună se mai acordă compensarea?
Sunt divorțat din 2016. Minorul are domiciliul permanent la mine. Pot să-i fac pașaport fără acordul celuilalt parinte?Dacă da ce acte sunt necesare? Mulțumesc.
Tot fizic am plătit și am dus chitanța la judecatorie. Că așa e la noi...


Din ceea ce cunosc dacă plătesc la trezorerie trebuie să duc dovada plății la judecătorie.Dacă plătesc online cum dovedesc la judecatori
Cum dovedesc la tribunal că am plătit? Mi se cere să duc chitanță la tribunal.