avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate lilidora

Activitate lilidora

vă rog să mă ajutați cu următoarea probleme: o persoana doreste să intre în somaj la expirarea CIC , de unde obține anexa nr 26 la norme pentru a o depune la somaj -
multumesc
Răspuns la discuția Rezervare catedra
multumesc de ajutor
va rog să îmi spuneti daca un cadru didactic titular, se află în pensie invalididate grad.II,cu revizuire peste un an, se pastreaza postul sau nu

multumesc

Buna ziua , va rog să-mi spuneţi dacă o persoana plateste o perioada de 4 ani cotizaţie de asigurări sociale la casa de pensii se consideră vechime în muncă acea perioada .
va multumesc
Discuție declaratia 205
Va rog să/mi spuneți ce tip de venit se bifează la adaugarea sumelor provenite din evaluare, corectare etc examene invățămant .
Discuție revisal
Buna ziua
unui angajat cu CM pe perioada determinata i se prelungete CM . cum se înregistreaza corect in revisal
Discuție zile lucrate
Buna ziua /
va rog să-mi spuneţi daca o persoană incadrata in munca dacă este chemată la Tribunal - acea zi se considera zi lucrată s-au doar motivare de la serviciu
Discuție incadrare
va rog să-mi spuneti cum ar trebui incadrat corect - un administrator scoala a fost in concediu ingrijire copil pana la doi ani - se reintoarce la post - la data plecarii în CIC a fost incadrat ca administrator debutant - multumesc
Buna ziua,
care este termenul in care se da raspuns la o cerere prin care un angajat nu este multumit de calificativul acordat de unitate-
multumesc
am o rugaminte , daca o persoana beneficiaza de prevederile Lg76/02 - se afla în somaj , se considera vechime in munca acea perioada

va multumesc