avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate vsvsvs

Activitate vsvsvs

Discuție concediere
Au dreptul sa te dea afara fara sa-ti asigure salarii compensatorii?
Multumesc frumos,nimeni sa nu mai faca ca mine...acum era in strada....
In luna august am inprumutat o prietena cu 1100 ron,i-am trimis prin bancpost de pe cardul meu pe cardul ei,i-am spus ca am nevoie de ei in luna noiembrie,acum nu m-ai pot sa scot banii dela ea ca nu are ,are datorii....la insistentele mele debea acum mi-a trimis 150ron,inca nu am verificat cardul,ce ma fac eu am nevoie de bani,i-am spus ca o dau in judecata,baiatul ei care s-a spalat pe miini acuma cand si-au vazut problema rezolvata ca-i dadeau afara din casa...i-mi spune ca pot s-o dau degeaba in judecata,ca ea daca i-mi trimite lunar cite 50 ron nu am ce face,ce pot sa fac,alta intrebare daca tatal ei a lasat un testament legal foarte legal prin care o lasa mostenitoare pe ea si pe fiica ei,ea mai are un baiat,acel testament se poate strica?Taica-sul a decedat.Testamentul ramane in vigoare sau se poate strica,fata a zis ca vrea totul,cum fac cu banii ca i=mi trebuie?
Am avut un card oferta de la banca Tiriac,l-am achitat,dar saptamana aceasta cind m-am dus la banca sa fac un imprumut mi s-a spus ca nu pot deoarece ficurez ca rau platnic ,la un card,m-am dus la banca la Tiriac,mi s-a spus ca mai aveam o restanta de 99 ron,restanta de care nu stiam,in sfirsit am achitat tot ce mi s-a spus adic 500 ron...de la 99 ron,si am cerut sa fiu scoasa din baza de date sa pot sa fac un imprumut,sa mi se dea o dovada la mina ca am achitat,mi s-a raspuns ca sint scoasa din baza de date a doua zi,apoi dupa 30 zile apoi nu ca dupa 4 ani,cum trebuie sa procedez.....de ce bancile nu te anunta cind ramii restanta la ele,,,,in schimb i-ti trimit tot felul de oferte sa te prinda sa faci imprumut,cum trebuia procedat ca sa ma scoata din baza de rai platnici,va multumesc.
Răspuns la discuția CUM SE STRICA UN TESTAMENT
Eu am intrebat dece v-ati suparat?Asa se raspunde?Eu am gasit in codul civil si acest articol....nu cunoasteti iprejurarile in care s-a facut acest testament,nu trebuia sa va suparati si sa raspundeti asa....
Răspuns la discuția CUM SE STRICA UN TESTAMENT
in dreptul civil scrie ca daca persoana care a facut testamentul nu este apta medical se poate revoca testamentul......batrinul avea atunci 88 ani....
Prietena mea are o problema,tatal ei in virsta de 88 ani a facut atunci un testament prin care doreste ca jumatate din toata averea sa-i ramana ei si jumatate la fiica ei,ea mai are si un baiat,baiatul a fost exclus,mentionez ca cea mai mare parte din avere provenea de la mama prietenei mele care este decedata de mult,nu s-a facut atunci succesiunea dupa dinsa,acum fata ei a intentat proces ce s-a tinut si a cerut ca maica-sa si fratele ei sa paraseasca casa,ir tratele sa-i dea doua sute de milioane de lei,deoarece acum 4 ani taicasul prietenei mele i-a dat acesti bani,baiatul lund banii si aducindu-i la maica-sa,intre timp taicasul a decedat au trecut 6 luni si ceva,iar fata ei a obtinut prin hotarire de urgenta ca maica-sa sa paraseasca casa cu fratele ei in termen de 4 zile,ce poate face ea se poate strica un asemenea testament?Si cum a putut obtine aceea ou de evacuare intrucit conform testamentului si maica-sa are dreptul la jumatate din avere implicit din casa,si fratele sa-i dea acea suma de bani...ea este datoare in sat 800000,nu a platit impozitul de ceva vreme dar locuia si se folosea de avere,va multumesc.
fratele meu are epilepsie forma cronica se poate pensiona,nu lucreaza poate sa obtina o pensie de handicap,dar cu torticolis spasmotic se poate obtine o pensionare cu un grad de handicap,va multumesc.
Discuție epilepsie
Vreau sa stiu daca poti sa -ti faci pensie de handicap daca ai boala cronica de epilepsie,fratele meu are asa ceva,nu lucreaza nicaieri,dar cu torticolis spasmotic cronic i-ti poti scoate certificat de handicap,va rog mult sa ma ajutati,multumesc,