In luna august am inprumutat o prietena cu 1100 ron,i-am trimis prin bancpost de pe cardul meu pe cardul ei,i-am spus ca am nevoie de ei in luna noiembrie,acum nu m-ai pot sa scot banii dela ea ca nu are ,are datorii....la insistentele mele debea acum mi-a trimis 150ron,inca nu am verificat cardul,ce ma fac eu am nevoie de bani,i-am spus ca o dau in judecata,baiatul ei care s-a spalat pe miini acuma cand si-au vazut problema rezolvata ca-i dadeau afara din casa...i-mi spune ca pot s-o dau degeaba in judecata,ca ea daca i-mi trimite lunar cite 50 ron nu am ce face,ce pot sa fac,alta intrebare daca tatal ei a lasat un testament legal foarte legal prin care o lasa mostenitoare pe ea si pe fiica ei,ea mai are un baiat,acel testament se poate strica?Taica-sul a decedat.Testamentul ramane in vigoare sau se poate strica,fata a zis ca vrea totul,cum fac cu banii ca i=mi trebuie?
Am avut un card oferta de la banca Tiriac,l-am achitat,dar saptamana aceasta cind m-am dus la banca sa fac un imprumut mi s-a spus ca nu pot deoarece ficurez ca rau platnic ,la un card,m-am dus la banca la Tiriac,mi s-a spus ca mai aveam o restanta de 99 ron,restanta de care nu stiam,in sfirsit am achitat tot ce mi s-a spus adic 500 ron...de la 99 ron,si am cerut sa fiu scoasa din baza de date sa pot sa fac un imprumut,sa mi se dea o dovada la mina ca am achitat,mi s-a raspuns ca sint scoasa din baza de date a doua zi,apoi dupa 30 zile apoi nu ca dupa 4 ani,cum trebuie sa procedez.....de ce bancile nu te anunta cind ramii restanta la ele,,,,in schimb i-ti trimit tot felul de oferte sa te prinda sa faci imprumut,cum trebuia procedat ca sa ma scoata din baza de rai platnici,va multumesc.
Eu am intrebat dece v-ati suparat?Asa se raspunde?Eu am gasit in codul civil si acest articol....nu cunoasteti iprejurarile in care s-a facut acest testament,nu trebuia sa va suparati si sa raspundeti asa....
Prietena mea are o problema,tatal ei in virsta de 88 ani a facut atunci un testament prin care doreste ca jumatate din toata averea sa-i ramana ei si jumatate la fiica ei,ea mai are si un baiat,baiatul a fost exclus,mentionez ca cea mai mare parte din avere provenea de la mama prietenei mele care este decedata de mult,nu s-a facut atunci succesiunea dupa dinsa,acum fata ei a intentat proces ce s-a tinut si a cerut ca maica-sa si fratele ei sa paraseasca casa,ir tratele sa-i dea doua sute de milioane de lei,deoarece acum 4 ani taicasul prietenei mele i-a dat acesti bani,baiatul lund banii si aducindu-i la maica-sa,intre timp taicasul a decedat au trecut 6 luni si ceva,iar fata ei a obtinut prin hotarire de urgenta ca maica-sa sa paraseasca casa cu fratele ei in termen de 4 zile,ce poate face ea se poate strica un asemenea testament?Si cum a putut obtine aceea ou de evacuare intrucit conform testamentului si maica-sa are dreptul la jumatate din avere implicit din casa,si fratele sa-i dea acea suma de bani...ea este datoare in sat 800000,nu a platit impozitul de ceva vreme dar locuia si se folosea de avere,va multumesc.
fratele meu are epilepsie forma cronica se poate pensiona,nu lucreaza poate sa obtina o pensie de handicap,dar cu torticolis spasmotic se poate obtine o pensionare cu un grad de handicap,va multumesc.
Vreau sa stiu daca poti sa -ti faci pensie de handicap daca ai boala cronica de epilepsie,fratele meu are asa ceva,nu lucreaza nicaieri,dar cu torticolis spasmotic cronic i-ti poti scoate certificat de handicap,va rog mult sa ma ajutati,multumesc,