avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate cinevaoricine

Activitate cinevaoricine

Discuție lmpozite teren
Buna seara! Imi puteti spune va rog anul din care au inceput sa fie impozitate terenurile extravilan arabil? O alta intrebare: Care este procentul de penalizare pentru neplata impozitului pentru un an?
Va multumesc frumos! Si as mai avea doua intrebari: care este procedura de adresare catre executorul judecatoresc?(ce acte imi trebuie) Dar daca m-as adresa politiei din localitatea de domiciliu a tatalui, ar putea interveni in solutionarea cauzei?
La implinirea varstei de 18 ani tata a incetat plata pensiei de intretinere, desi eram elev la liceu. L-am dat in judecata si am obtinut hotarare definitiva prin care este obligat sa plateasca pensie de intretinere, daca imi continui studiile, pana la varsta de 26 de ani. Din luna mai nu a mai platit nimic. Ii pot face plangere la parchet? Precizez ca am terminat liceul si voi merge si la facultate.
Daca postasul a pus hotararea judecatoreasca in usa cand nu am fost la domiciliu si nu am gasit-o, judecatoria mai poate elibera alta? va multumesc anticipat
Răspuns la discuția pensie alimentara dupa 18 ani
Solicitarea Instantei pentru a solicita ITM aflarea locului de munca se face printr-o cerere obisnuita sau exista cerere tip?
Va multumesc
Este normal sa se plateasca serviciile de chirurgie dentara ale unui asigurat intr-un spital judetean ?
Răspuns la discuția pensie alimentara dupa 18 ani
daca nu a platit 4 luni pot sa fac plangere la parchet pentru abandon de familie?
Buna ziua! Am doua intrebari:
După ce minorul a implinit 18 ani si isi continua studiile tatal este obligat sa-i plateasca pensie alimentara chiar daca nu are loc de munca(tatal)?
Este de competenta politiei sa afle locul de munca in cazul in care acesta il ascunde pentru a nu plati pensie alimentara copilului?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Taxa de timbru
in cererea de repunere pe rol trebuie sa solicit si judecarea in lipsa sau formulez alta cerere?
Discuție Taxa de timbru
In cazul unei cereri de repunere pe rol a unui dosar suspendat din cauza neprezentarii partilor se percepe taxa de timbru?
Mentionez ca dosarul este de continuarea a pensiei de intretinere platita de tata dupace copilul a implinit varsta de 18 ani.