avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate laura333

Activitate laura333

k, am inteles. Multumesc frumos!
daca deja platesc obligatiile catre casa de sanatate, fiind coasigurat pe venitul sotului, mai tb sa platesc si ca IF?
da. trebuie sa ai calificare, sau sa fii lucrat pe meserie cel putin 2 ani. Sau poti pune ca si reprezentant o ruda care are calificarea. Eu, de exemplu pt ca nu am, inca , o diploma in design vestimentar, o pun pe mama care are pe cartea de munca vechime ca si croitor, desi nu are calificare.
dupa raspunsurile pe care le-am primit anterior, si dupa ce am mai studiat cate ceva, tind sa.mi infiintez o IF. Acum, intrebarea mea ar fi: pot eu sa fac si vanzare on.line a produselor pe care le confectionez ( imbracaminte unicat)? (teoretic pot, dar legal, pot folosi acelasi IF si pt comercializare de en.detail oriunde (magaine on.line, targuri, boutique-uri?)
multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Schmbarea unui Srl in IF
mutumesc frumos!!
Buna ziua! ma intereseaza daca pot schimba un SRL suspendat, de care nu mai am nevoie, in IF? Schimband, totodata, activitatea principala.
multumesc pt sfaturi! ideea e ca sunt la inceput de drum si bugetul meu pt investitii este destul de redus, asa ca nu voi avea angajati, ci doar voluntari ;). Nu ma gandesc inca la fonduri, dar merci oricum , am in vedere. Presupun ca as putea sa transform, la un moment dat, If-ul in SRL-D, daca voi avea succesul peconizat.

Si inca ceva;
Cineva mi.a spus ca am nevoie de certificat de producator, intentionez sa lucrez cu eticheta "hand-made".
Buna ziua!! Am si eu o nedumerie,daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Eu confectinez haine si diverse accesorii pe care la vand ocazional. Vreau sa-mi infiintez o intreprindere, II sau IF, pt a putea pune spre vanzare, o parte din produse intr-un magazin al unei prietene, si o parte sa le vand prin targuri sau internet. Nu stiu exact ce fel de intreprndere sa-mi fac, avand in vedere ca am in gand sa folosesc si membrii familiei in activitatea acasta. Mentionez ca nu am definitivat, inca, cursurile Scolii de arte.
laura,
merci anticipat!
am un baietel care pe 19 oct implineste 2 ani, tb sa nasc un alt baietel in jurul aceleiasi date, intrebarea mea ar fi: daca nasc pe 19 oct, intru direct in concediu , sau in prenatal?