Pentru reducerea cheltuielilor Unitatiile administrativ teritoariale pot face ct de donatie privind retelele de curent electric, ex donat stalpii din proprietatea publica a statului in favoarea societatilor de curent, care sa le administreze? Sau acesti stalpi pot fi dati doar prin cconcesiune, folosinta cu titlu gratuit sau altele? Multumesc.
Vreau sa stiu daca o persoana disponibilizata de la Posta daca se angajeaza in alta parte mai beneficiaza de salariile compensatorii. Am dat cautare dupa ct de munca colectiv dar nu il gasesc si legea 36 nu prevede ceva in acest sens. Multumesc.
Ce presupune vechimea în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite?
Am terminat dreptul, juridic acum 2 ani. Si am profesat 1=D> an ca jurist si vreau sa particip la un concurs unde se cere vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite. Vreau sa stiu care reprezinta vechimea mea in studii cei doi ani de cand am terminat facultatea sau vechimea de un an in care am profesat ca jurist? Multumes.=D>=D>=D>
Sunt personal contractual intr-o institutie, incadrat cu studii medii perioada determinata si am inteles ca se va organiza concurs pt un post de functionar public studii superioare, de conducere in curand in institutia in care lucrez. Intrebarea mea este daca pot sa particip la acest concurs fara sa demisionez de pe acest post ocupat acum. Dacanu ocup postul superrior nu pot sa revin pe cel pe care il ocup in prezent. Este vreo reglementare in acest sens? Multumesc.=D>
Sunt incadrata ca personal contractual intr-o institutie publica, ca si consilier personal. Si duduia de la resurse umane imi cere o recomandare de alt job, insa din punctul meu de vedere asta e facultativ, nu? Eu pot obtine aceste recomandari insa acum dupa ce sunt deja incadrata mi se pare inutil sa imi deranjez fostii sefi. Tot aceasta doamna imi cere fisa din revisal raportul pe salariat, insa in eu sunt incadrata cu 0 vechime in institutie. Banuiala mea e ca aceasta vrea doar sa imi dea de lucru. Mentionez ca eu am vechime intr-o profesie liberala de 2 ani, insa ca si consilier personal am vechime 0. Vreau sa ma lamuriti cand pot primi spor de vechime, dupa 3 ani de vechime in munca de consilier personal, sau dupa 3 ani vechime in munca, generala. Multumesc.