avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate ianos_roxana

Activitate ianos_roxana

Discuție Carnet cec 1997
Parintii mei au un carnet de cec(libret de economii) de la Casa de Economii si Consemnatiuni pe care in anul 1997 erau depusi 3000 de lei. De atunci nu a mai umblat nimeni la el. Mai au vreo valoare acei bani si daca da cui trebuie sa se adreseze? Multumesc!
Buna ziua
Am si eu o intrebare pt Dvs. , daca ma poate ajuta cineva.Cum as putea sa aflu unde este inchisa o persoana care a fost condamnata in cehia din cate stiu pentru tentativa de omor si care a fost transferata intr-o inchisoare din tara. Mentionez ca nu stiu unde anume a fost transferata si nici alte detalii despre acea persoana decat numele. Va multumesc !
Am si eu o rugaminte. Dca ma poate ajuta cineva cu raspunsuri la intrebarile urmatoare:
1. Procurorul poate sa se pronunte asupra stingerii procesului penal confirmand ca nu exista raport juridic penal de conflict?
2. Poate cadea in desuetudine o lege penala?Desuetudinea este compatibila cu iesirea din vigoare a legii penala? Sunt compatibile sau reductibile?


Va multumesc !!
Discuție Studentii la zi
Am auzit ca studentii la zi beneficiaza de vechime si un anumit punctaj pentru calcularea pensiei.As dori sa stiu cum as putea verifica. ms

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu niste stafuri in legatura cu un proiect la disciplina drept financiar despre problematica sistemului financiar in romania ?

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu niste stafuri in legatura cu un proiect la disciplina drept financiar despre problematica sistemului financiar in romania ?

Răspuns la discuția DREPT
Va multumesc pentru lamurire.O sa ma interesez.
Răspuns la discuția DREPT
In cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava este facultatea de stiinte economice si adm publica care are si specializarea drept , pe care o urmezi timp de 4 ani. Din comentariul Dvs am inteles ca urmand aceasta specializare nu pot sa ma inscriu la institutul de magistratura, am inteles bine?
Discuție DREPT
Buna ziua. Urmand cursurile facultatii de stiinte economice si administratie publica , specializarea drept, as dori sa stiu in ce masura as putea sa lucrez ca avocat sau procuror.Va multumesc:)