avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate leti77

Activitate leti77

Răspuns la discuția Legea 330 /2009
S-au aplicat doar articolele referitoare la sporuri.... in sensul ca le-au TAIAT.#-o
Toate copiile sunt insotite de actele in original.:)
Răspuns la discuția modificarea sporului de vechime
oug nr.124/2011 care modifica oug 148/2005
art III
PCT . 17. La articolul 18, alineatul (7) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"(7) Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.
Răspuns la discuția modificarea sporului de vechime
carmen are dreptate.
trebuia emisa dispozitia de transformare a postului din referent in consilier asistent (eu as fi emis-o cu data de 1 a lunii urmatoare ), care impreuna cu raportul final al examenului de promovare se trimit la anfp . NU SE ASTEAPTA NICI O CONFIRMARE .
Răspuns la discuția Suspendare secretar
ART. 92 din Legea 188/1999
(1) Exercitarea cu caracter temporar a unei functii publice de conducere vacante sau temporar vacante se realizeaza prin promovarea temporara a unui functionar public care indeplineste conditiile de studii si de vechime in specialitatea studiilor pentru ocuparea functiei publice si care nu are o sanctiune disciplinara aplicata, care nu a fost radiata, in conditiile prezentei legi.
Solicitati aviz ANFP pentru exercitare temporara, pana la incetarea suspendarii titularului.Pana la primirea avizului se face o dispozitie cu delegare de atributii .