Nu am cunostinte juridice dar aceasta speta mi s-a parut total penibila si nu m-am putut abtine a-mi spune parerea ca un simplu angajat.
0. Probabil ca ati auzit intentia de demisionare a unor angajati dar nu ati luat nici o masura. Acum cand respectivii angajati au plecat (demisionat) i-ati facut smecher sau istet. Daca ramaneau in continuare ca si angajati ai firmei cum i-ati considerat "prosti, inculti, etc..."?
1. In primul rand stiti vorba care spune "dragoste cu forta nu se face altfel se numeste viol".
Cu preaviz sau fara un CIM se poate desface cu acordul partilor sau a unei singure parti.
2. Modul de abordare final cu
"Acum este clar?" nu se face cand soliciti unele raspunsuri eligibile si tineti cont de faptul ca nu vorbiti cu un angajat al dumneavoastra care nu mai doreasca sa lucreze cu o asemenea "autoritate".
3. Pe dumneavoastra nu va deranjeaza faptul ca nu aveti "parghia" de reziliere CIM a respectivului angajat, ci faptul ca nu mai gasiti un smecher (v-am citat) dar eu as fi spus "fraier" (care sa lucreze pentru un salariu de mizerie poate, dv-stra stiti mai bine).
4. Desfacerea unui contract de munca se face cu acordul partilor fara a mai invoca preavizul. Problema preavizului este strict a dv-stra, oricum acel angajat daca si-a gasit un loc de munca mai bun sau mai bine platit oricum va pleca cu sau fara preaviz.
5. Pomeniti de pierderi, pai nu va bucurati ca scapati de un angajat care va aduce pierderi dar nu am vazut nimic pomenit de beneficiile pe care vi le-a adus firmei prin activitatea lui.
6. La atatea "abateri" pe care le-ati enumerat nici nu mai trebuia sa cereti sfaturi abilitate. O simpla cautare pe Google "Codul Muncii" va dadea direct rezolvarea problemei in cauza.
Procedura de desfacere CIM
[ link extern ]
6. Va citez din nou "
Acum este clar?"
NOTA: NU ma intereseaza un raspuns din partea dumneavoastra pentru ca vad deja ironia lui. Dar dreptul la opinie va apartine si nu va pot opri.
Cu stima.