avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate Drujescu

Activitate Drujescu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ati depus actele la impozite si taxe FARA semnatura cumparatorului?!!!
Multumesc.Am fost asta vara si mi-a spus sa demaram actiunea dar eu nu am vrut sa fiu neserios sa apelez la executare!Banca m-a dus cu vorba.Acum am vazut cat de NEserioase pot fi bancile,m-am lamurit.Azi la ora 12:23 am sunat executorul si am demarat EXECUTAREA!
Multumesc,asa am sa fac!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc de raspuns dar nu m-am lamurit!LEGAL nu ar trebui sa-mi raspunda in 30 zile lucratoare?Am fost si degeaba,mi-au spus sa astept raspunsul in scris!Ei nu se grabesc deoarece timpul curge in favoarea lor adunandu-se dobanzi in plus la credit!Vad ca singura sansa de a o rezolva este de a EXECUTA banca!Am castigat 2 procese si nici o hotarare NU au aplicat-o de recalculare a creditului pe clauze ABUZIVE si in baza legii 77/2016(daarea in plata)!E vorba de un credit in CHF!
Buna dimineata.Am facut o cerere la o banca de recalculare a unui credit,in data de 12 iulie 2022 si NU am primit raspuns nici pana astazi ! In cat timp conform legii ar fi trebuit sa-mi dea un raspuns?Multumesc.
Contestati executarea silită.Pt.a se putea anula amenda de 500 de lei trebuie ca o altă sentinta judecatorească să se pronunțe in baza OUG 22/2022 și legii 257/2022.Chestia e că o să vă coste mai mult decat cei 500 lei,dacă luați un avocat ! Asta e Romania noastra dragă cu legiferari de 2 lei(mori cu dreptatea în mană) !!! Excroci și cei de la primarie ca v-au facut executarea !!!

handocad a scris:

cum adica temei? este vorba despre o amenda care trebuie anulata fie ea platita sau nu. Prim aria motiveaza „neanularea” pein faptul ca in cazul meu exista o sentinta judecatoreasca. Ce sa contest?


Mulțumesc de răspuns ! O zi frumoasă vă doresc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc!Contestatia este definitivă și da este instituție financiară (bancă) dar NESERIOASĂ (ca de altfel majoritatea din RO) !!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banca a pierdut și m-a executat silit FARA sa-i spună executorului că am hotarare definitivă caștigată impotriva ei !!! Acum am caștigat și contestația la executare !!! Exec. nu mai raspunde la telefon !!! Aș vrea sa execut și eu pe executor dar nu știu care executor ar accepta să execute alt executor?!!!Asta nu știu dacă și onorariul care l-am plătit executorului tot de la bancă îl recuperez ?!!!
Nu l-am angajat dar EU l-am PLATIT !!! Mie mi-i s-au reținut banii de onorariu al dansului! La început a fost amabil dar dupa ce am facut CONTESTATIA nu a mai vrut să stea de vorba cu mine! Mi-i se pare corect sa-mi RECUPEREZ banii care mi-i a reținut ABUZIV!!!
Îl voi executa si eu cum a procedat si dansul,(fara sa verifice ca eu aveam proces castigat cu banca iar banca ia ascuns acest fapt) !!!